• New
AITREASURE Прозрачен Брезент с размери 6,5 × 6,5 фута Сверхпрочный с Люверсами, Прозрачен Брезент Прозрачна Пластмасова Винил Бреза с Шариковыми бънджи-въжета 8 БР за Окач?

AITREASURE Прозрачен Брезент с размери 6,5 × 6,5 фута Сверхпрочный с Люверсами, Прозрачен Брезент Прозрачна Пластмасова Винил

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Прозрачен водоустойчив брезент】 Размер на 6,5 фута × 6,5 фута, сверхпрочный прозрачен бреза с люверсами, оборудван с 8 бънджи-въжета за обесване и прозрачен бреза с люверсами подобрява процеса на шиене ръбове изделия, отстраняване на проблеми с лаг! 【Прозрачен брезент за павилион - многофункционално използване на】1. за оранжерии / защита на растенията : помага на растенията да се блокират ултравиолетовите лъчи, но не влияе върху абсорбцията на растенията слънчева светлина е задължителна термична защита за растенията. защита от вятър, дъжд и прах : прозрачен платно калъф може да се инсталира на врати, прозорци и балкони, за блокиране на вятъра и дъжда, той е идеален за покриване на коли, ремаркета, лодки, навеси, дърво, мебели и градински басейни. 【Прозрачна пластмасова брезент за оранжерии-трайност】 Пластмасов винил брезент изработен от устойчив PVC, който е мек и издръжлив, в 90% прозрачен, устойчив на uv радиация.Освен това, прозрачен брезата може да се използва многократно, но е добра здравина може да осигури дълъг експлоатационен живот. 【Прозрачен бреза с люверсами - Лесно се монтира】Прозрачен бреза има алуминиеви дупки в четирите ъгъла, за укрепване на краищата.За определяне на прозрачен tarps навсякъде може да се използва въже или бънджи кабел, което го улеснява инсталацията и фиксиране. 【Гъвкав прозрачен брезент-лесно да се съхранява 】 Сгъваем, лесен за съхранение, лесно, моющийся, лесно моющийся. Забележка : Крайният размер ще бъде малко по-къса от указаното в кройката поради загнутых ръбове. 【Прозрачен водоустойчив брезент】 Размер на 6,5 фута × 6,5 фута, сверхпрочный прозрачен бреза с люверсами, оборудван с 8 бънджи-въжета за обесване и прозрачен бреза с люверсами подобрява процеса на шиене ръбове изделия, отстраняване на проблеми с лаг!. 【Прозрачен брезент за павилион - многофункционално използване на】1. за оранжерии / защита на растенията : помага на растенията да се блокират ултравиолетовите лъчи, но не влияе върху абсорбцията на растенията слънчева светлина е задължителна термична защита за растенията. защита от вятър, дъжд и прах : прозрачен платно калъф може да се инсталира на врати, прозорци и балкони, за блокиране на вятъра и дъжда, той е идеален за покриване на коли, ремаркета, лодки, навеси, дърво, мебели и градински басейни. 【Прозрачна пластмасова брезент за оранжерии-трайност】 Пластмасов винил брезент изработен от устойчив PVC, който е мек и издръжлив, в 90% прозрачен, устойчив на uv радиация.Освен това, прозрачен брезата може да се използва многократно, но е добра здравина може да осигури дълъг експлоатационен живот.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини