• New
Lanzeuta 4 Комплекта Плочи за закрепване на крака, Комплект за закрепване на крака M8 Плоча За закрепване на Мебелни Крака, Скоби за закрепване на крака с болтове за захв?

Lanzeuta 4 Комплекта Плочи за закрепване на крака, Комплект за закрепване на крака M8 Плоча За закрепване на Мебелни

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Комплект за доставка - Плоча за закрепване на крака x 4; 5/16 " (M8) болтове за захващане x 4; гнездещите адаптери x 4; Малки винтове x 16; Отвертка x 1 Размер на скоби за закрепване на краката : 2 "x 2" / 49 мм x 49 мм Дължина на болтовете за окачване на M8 : 2 " / 50 mm. Няколко количества, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Надеждно качество - Комплект за закрепване на крака изработен от висококачествено желязо, което е твърдо, небьющимся и трайна.Обработка на повърхността подобрява устойчивост на корозия и ръжда.Той ще се проведе в различни условия. горната плоча за крака на масата няма мирис и е безвредна за околната среда.Крепежни елементи за мебели Монтиране на краката на маса е чудесен крепежным инструмент за мебели.Комплект за закрепване на крака служи стабилизирующим инструмент. замяна на нова или повредени мебели със собствените си ръце, за да удължите срока на услугата. крачета за мебели 2 инча създават безопасна среда за децата, които не се притесняват за това, че мебелите ще падне.Широко приложение - Крепежни елементи за крачета може да се използва за такива мебели, като маси, дивани, столове, пуфики и скринове.Стойки за краката, подобрява устойчивост на мебелни крачета без проблеми се люлее.Мебелни крака m8 идват в комплект с аксесоари за по-лесна инсталация.Купи с увереност - Lanzeuta осигурява пълно възстановяване на средства по някаква причина в рамките на 90 дни от датата на закупуване.Ако имате някакви въпроси, ние предлагаме денонощно обслужване на клиенти.Това е нашата увереност в качеството на продуктите и отдаденост на клиентите.Моля, натиснете бутона "Добави в количката"!.Комплект за доставка - Плоча за закрепване на крака x 4; 5/16 " (M8) болтове за захващане x 4; гнездещите адаптери x 4; Малки винтове x 16; Отвертка x 1. Размер на скоби за закрепване на краката : 2 "x 2" / 49 мм x 49 мм Дължина на болтовете за окачване на M8 : 2 " / 50 mm. Няколко количества, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Надеждно качество - Комплект за закрепване на крака изработен от висококачествено желязо, което е твърдо, небьющимся и трайна.Обработка на повърхността подобрява устойчивост на корозия и ръжда.Той ще се проведе в различни условия. горната плоча за крака на масата няма мирис и е безвредна за околната среда.Крепежни елементи за мебели Монтиране на краката на маса е чудесен крепежным инструмент за мебели.Комплект за закрепване на крака служи стабилизирующим инструмент. замяна на нова или повредени мебели със собствените си ръце, за да удължите срока на услугата. крачета за мебели 2 инча създават безопасна среда за децата, които не се притесняват за това, че мебелите ще падне.Широко приложение - Крепежни елементи за крачета може да се използва за такива мебели, като маси, дивани, столове, пуфики и скринове.

Основни свойства

Leg mounting brackets size:
2'' x 2'' / 49mm x 49mm
M8 hanger bolts Length:
2'' / 50mm
Package Including:
Leg mounting plates x 4:
M8 female adapters x 4:
M8 hanger bolts x 4:
Screwdrivers x 1:
Small mounting screws x 16:
Gentle Reminder:
1.Please keep small accessories out of children's packaging:
2. Because of manual measurement, please allow 1-2mm deviation, thank you!:
3. Due to the shooting angle, light, display and other factors, the color of the digital images is slightly different from the actual object.:
90 DAYS Free Warranty & Customized Service!:
Lanzeuta promise that product quality and customer satisfaction are our top priorities. If you have any questions, please do not hesitate to contact us. Your requirement will be replied within 24 hours. Lanzeuta will serve you wholeheartedly and undertaking your fullest satisfaction is guaranteed.:
Lanzeuta provide a full refund for any reason within 90 days after the date of purchase. If the product you receive has manufacturing defects, we are willing to improve your experience by replacing it or refunding it.:

Избор на купувачи

Новини