• New
Изтеглящи релси за чекмеджета на шарикоподшипниках FXNFXLA с пълна популяризирането отстрани, с товароподемност 100 паунда, прибиращи ръководства за кухненски шкаф, п?

Изтеглящи релси за чекмеджета на шарикоподшипниках FXNFXLA с пълна популяризирането отстрани, с товароподемност

Оценка на продукта:
BGN 11.74

Сума
В магазина

【Материал изделия】Водачи за чекмеджета на шарикоподшипниках работят със закалена тапицерия от студено валцувани стоманени, който осигурява точната дебелина и гладка повърхностЗдрав сачмен лагер осигурява меко отваряне и затваряне, товароносимост до 45 кг на пара, може да ви служи много години.Ще усетите качеството при получаване. 【Защита от ръжда Благодарение на двойното шарику с подшипником индустриален клас в рамките на чекмеджета плавно се плъзгат, дори транспортирани тежки предмети; Благодарение на гумената накладке, която е износостойким и въздействие устройство, чекмеджета се плъзгат тихо, без шум, когато се сблъскат. 【3-кратно подвижна чекмеджето : На задната част на жлеба на скалата има пластмасов обтегач, като щракнете върху която може да се разделят на 3-та песен (най-тясната секция), което означава, че чекмеджето е лесно за инсталиране и самостоятелни, по ваше желание. 【Спектър на приложение】 Употреба, подходящ за всички видове чекмеджета за дома и офис мебели, тя може да се прилага за подвижни чекмеджетата на гардероба, клавиатурным го, прибира го в килера, дървени или стоманени кутии, кутии за инструменти, които изискват голяма носеща способност, и т. Нашият девиз - "Използвайте качествени пързалки, живейте качество на живота", освен качеството, FXNFXLA също е фокусирана върху следпродажбено обслужване на едно, при каквито и да е проблеми с качеството или инсталация, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Обърнете внимание за закупуване на】Разстояние между чекмедже и стената на шкафа трябва да бъде 0,5 инча от лявата и дясната страна, само 1 инч (вътрешна ширина на шкафа - външна широчина на чекмедже = 1 инч), Количество : 5 двойки (10 броя), крепежни винтове в комплекта.Забележка : При инсталиране се уверете, че двете ръководства са паралелни един на друг, и се уверете, че прибиращ част от наложат паралелно повдигащата част на гардероба и на едно ниво. 100 £ 10 "-24" Шарикоподшипниковые водачи за чекмеджета с пълно който принася / водачи за чекмеджета Характеристики на продукта : Трехсекционные ръководства с антиокислительным покритие позволяват напълно представи си кутия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Малък Брезент Водоустойчив 8x1 м, Брезент Водоустойчив Сверхпрочный, Брезентовое покритие Водонепроницаемое, с Алуминиеви втулками,

BGN 62.33

ВИСОКО КАЧЕСТВО : Благодарение на полиэтилену дебелина 15 mils (0,4 мм) този лек брезата може да се използва з

Новини