• New
Дебели Брезент от силен дъжд, 450 Г / М2, Временен Навес на открито, Защита от Дървеното покритие на камион (Размер: 3x3 м)

Дебели Брезент от силен дъжд, 450 Г / М2, Временен Навес на открито, Защита от Дървеното покритие на камион (Размер:

Оценка на продукта:
BGN 53.58

Сума
В магазина

Триизмерна кантиране, дебел дизайн, въжето край, красив и здрав, издръжливОколна парцел тела лесно се закопчава и е опъната и осигурява брезенту защита на 360 градуса.Тъканта е плътна, мека, здрав, устойчив на абразия, счупвания, лесно се сгъва, лесен за переноске и съхранение.Дизайн : гъст двустранно клеевое покритие, мазнини и трайно, водонепроницаемое, добра топлоизолация, антифриз, без дегумирующего покритие без напукване.Широка гама от приложения : подходящ за покриви, временен навес, палатки за къмпинг и т., идеален за покриване и защита на дървен материал, автомобили, мотоциклети, обувки, плувни басейни и т., Триизмерна кантиране, дебел дизайн, въжето край, красив и здрав, издръжлив.Околна парцел тела лесно се закопчава и е опъната и осигурява брезенту защита на 360 градуса.Тъканта е плътна, мека, здрав, устойчив на абразия, счупвания, лесно се сгъва, лесен за переноске и съхранение.Дизайн : гъст двустранно клеевое покритие, мазнини и трайно, водонепроницаемое, добра топлоизолация, антифриз, без дегумирующего покритие без напукване.Широка гама от приложения : подходящ за покриви, временен навес, палатки за къмпинг и т., идеален за покриване и защита на дървен материал, автомобили, мотоциклети, обувки, плувни басейни и т. Наименование на продукта : Бреза Материал : промишлен полиестер + PVC Водоустойчив : двустранен водоустойчив Тегло : 450 г / кв. м Дебелина : 0,4 мм и Използване на продукта : Широко се използва в камиони, кораби, гари, морски пристанища, отворени магазините на летищата, зърнобази, фуражни култури, навесах, заборах за разплод и т. След получаване на продукта може да се усети миризма, вентилация и отдушка. В този продукт се продава само с брезент, а останалата част се използва за софарма нужди. Моля, обърнете внимание, че поради загибания край на крайния размер на малко по-малко от размера на рекламата. Начин на почистване : Почистете с вода и сапун или топла вода, но да не се изтрие машината.Съвет : Обикновено грешка на измерване е 1-2 см ръчно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Малък Брезент Водоустойчив 8x1 м, Брезент Водоустойчив Сверхпрочный, Брезентовое покритие Водонепроницаемое, с Алуминиеви втулками,

BGN 62.33

ВИСОКО КАЧЕСТВО : Благодарение на полиэтилену дебелина 15 mils (0,4 мм) този лек брезата може да се използва з

Новини