• New
[2023] Тежкотоварни комплект за преместване на мебели на 5 колела със спирачки, с възможност за завъртане на 360 °, могат да издържат товари до 1100 паунда / 500 кг, идеална з?

[2023] Тежкотоварни комплект за преместване на мебели на 5 колела със спирачки, с възможност за завъртане на 360 °, могат

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

【КОМПЛЕКТ ЗА ЛЕСНО ПРЕМЕСТВАНЕ на МЕБЕЛИ На КОЛЕЛА】 - Подемно устройство (24,5 инча) и четири квадратни повдигащи блок с универсални колела в комплектДвухсекционная дизайн за лесна употреба.Поддържа тегло до 1100 паунда (500 кг).С помощта на този комплект преместване на мебели ще се превърне в лесна задача. 【ЗДРАВА КАЧЕСТВЕНА конструкция ЗА ДЪЛЪГ период】 Изработени от сгъсти въглеродна стомана, метални част от мебелен лифта по-твърда обикновена стомана.Плъзгачи за преместване на мебели са преграда за определяне на ъглите на мебелите по време на движение.Гумени колела предпазват подови настилки, оставайки здрави и износостойкими. 【ЛЕСНО И сигурно ПРЕМЕСТВАНЕ на МЕБЕЛИ Използвайте】 това тежкотоварни мебелен движитель, за да се движат легла, мека мебел, гардероби, хладилници, перални машини и много други.За допълнителна сигурност добавени спирачки.Идеален за дома или складиране на употреба. 【ЛЕКОТА ПРИ РАБОТА СЪС СПИРАЧКИ】 По-дълъг лост за лесна експлоатация.Повдига мебели от 4,8 инча и лесно се движи с помощта на универсални колесни плъзгачи. Въртящи се на 360 ° колела осигуряват плавно движение. 【Конструкция с 5 колела : БЕЗОПАСНО и стабилно ПРЕМЕСТВАНЕ на МЕБЕЛИ】Нашия мебелен движитель има дизайн с 5 колела за по-голяма сигурност и стабилност по време на транспортиране. подходящ за използване на плоски повърхности, като например дървени подове, плочки, цимент и др.Направете си незаменим инструмент за лесно преместване на тежки мебели.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини