• New
FarBoat 10 бр. Акрилни дръжки 0,7 x 0,55Кръгли Пластмасови Мини-Дръжки Прозрачни за Малко Мебели, Дървени Ковчег За Бижута Ковчег за Бродерия (18x14 mm/0,7x0,55 инча)

FarBoat 10 бр. Акрилни дръжки 0,7 x 0,55Кръгли Пластмасови Мини-Дръжки Прозрачни за Малко Мебели, Дървени Ковчег За Бижута

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

[Mailto включва в себе си] 20 бр Прозрачни кръгли пластмасови дръжки. [Размер] Общият размер : 17x20 мм /0,7 "x 0,8" (Dx H). [HIGH] е Изработен от акрил, антикоррозийный и устойчив на абразия, здрава и с дълъг срок на служба. [ПОДХОДЯЩ за] Прозрачно и хубав, идеален за малки мебели и изделия от ръчно изработени като дървена ковчег, подарък кутия и други ръчно изработени изделия. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа. [Mailto включва в себе си] 20 бр. Прозрачни кръгли пластмасови дръжки. [Размер] Общият размер : 17x20 мм /0,7 "x 0,8" (Dx H). [HIGH] е Изработен от акрил, антикоррозийный и устойчив на абразия, здрава и с дълъг срок на служба. [ПОДХОДЯЩ за] Прозрачно и хубав, идеален за малки мебели и изделия от ръчно изработени като дървена ковчег, подарък кутия и други ръчно изработени изделия. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа.Параметри : Обща дължина : 17x20 мм/0,7 "x 0,8" (Dx H) общо тегло : 35,5 g Материал : акрил Цвят : прозрачен Помещение включва : 20 x чекмеджета Съвети : При ръчно измерване може да бъде грешка в 0-3 мм или 0-3 г, моля, имайте това предвид, благодаря!Действителния цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимки от камери и светлинния ефект.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини