• New
Скоба за закрепване на фенерче с топка глава FEICHAO, Аксесоари за закрепване на ръчен фенер за Гмуркане, Съвместими със спортна камера GoPro (скоба Fxing + фенерче от 12 000 lm)

Скоба за закрепване на фенерче с топка глава FEICHAO, Аксесоари за закрепване на ръчен фенер за Гмуркане, Съвместими със спортна

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Адаптация : Фенерче с щипка за гмуркане без никакъв интерфейс, подходящ за фенерче с диаметър 30-34 mm Съвместим тип : съвместим с аксесоари за спортна камера Go Pro за фотография.Използване на функцията : Скоба за фенерче за гмуркане, скоба за фенерче за гмуркане без никакъв интерфейс.Приложим размер : сферични на 1 инч може да се разшири и други аксесоари.Определя скоба е подходяща за фенерче с диаметър 30-34 mm. Здрав материал : Изработен е от алуминиева сплав е здрав и издръжлив.Адаптация : Фенерче с щипка за гмуркане без никакъв интерфейс, подходящ за фенерче с диаметър 30-34 mm. Съвместим тип : съвместим с аксесоари за спортна камера Go Pro за фотография.Използване на функцията : Скоба за фенерче за гмуркане, скоба за фенерче за гмуркане без никакъв интерфейс.Приложим размер : сферични на 1 инч може да се разшири и други аксесоари.Определя скоба е подходяща за фенерче с диаметър 30-34 mm. Здрав материал : Изработен е от алуминиева сплав е здрав и издръжлив.Скоба за закрепване на фенерче с топка глава FEICHAO, аксесоари за закрепване на ръчен фенер за гмуркане, който е съвместим със спортна камера Go Pro, скоба за топка на главата Детайли : Материал : Алуминиева сплав Размери : Обща дължина 100 mm Тегло : 118 г Фенери (по избор)? Списък с пакети от 1000 лумена или 2000 лумена (по избор)? 1. Скоба за закрепване на фенерче с топка глава * 1 2. Скоба за закрепване на фенерче с топка винт + фенерче на 1000 lm (без батерии) 3. Скоба за закрепване на фенерче с топка винт + фенерче на 2000 lm (без батерии).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини