• New
Сгъваем Въздушен Дрон с двойна резолюция 1080P, Дистанционно Управление на камерата с Висока разделителна способност ???, Wi-Fi Карта Самолета с Висока разделителна спо?

Сгъваем Въздушен Дрон с двойна резолюция 1080P, Дистанционно Управление на камерата с Висока разделителна способност ???, Wi-Fi

Оценка на продукта:
BGN 4.99

Сума
В магазина

Забележка : НАШИЯТ магазин се нарича "Luoyuxia", и ДРУГИ магазини не са с нас НИКАКВИ отношенияНие не можем да гарантираме, отговарят ли на качеството, функционалността и външния вид на продуктите, продавани в други магазини, на нашите . ??Камерата разполага с настоящата дръжка, малък размер, удобен за носене обрат.Отличаващ се с висока степен на поддържане на режим на работа, тя може да осигури стабилен функция на полета.Може да се свържете към Wi-Fi функцията, система APK, да правите снимки, видеоклипове и да изпраща изображения от мобилен телефон с камера. ??Можете да изберете 2 камери. Широка камера 1080 P може да правите снимки с голяма височина и видео (Забележка : Ако ви трябва да си купите повече батерии, можете да намерите B0 C3 C1 C5 KP в нашия магазин, за да купят по поръчка, благодаря ~). Технология ??2,4 Ghz за ? ? ? ? смущения. 4 могат да се катерят, да се свие, да се движи напред, назад, наляво, лети и да се върти на 360 °, 6-ос жироскоп, може да бъде по-стабилен и лесен за управление. скорост на полета 3-ти клас може да направи полета по-интересно. ??Корпус е изработен от изключително устойчив и ????????? от пластмаса, леки и издръжлива на резистори. ?? Функция на дрона : нагоре / напред, напред / назад, завой наляво / надясно, полет отстрани, скорост на полета 3, led светлини, без глава режим, режим на поддържане на височина, WIFI FPV, траекторията на полета, камера / видео.Количество : 1бр. Материал : Пластмаса /Метал/ Електронни компоненти.Цвят : черен, бял Честота : 2. Параметри на обектива : Двойна леща 1080 P. Батерия за корпуса : 3,7 1800 mah lipo.Време за зареждане : 90 минути.Време на полет (по една батарея) : 12-15 минути.Разстояние R/C : 100 метра.Обхват на предаване на изображения : 60-80 метра.Сигнал за предаване на изображения : Wi-Fi.Режим на зареждане : USB-кабел за зареждане. Режим R/ C : ляв задуши.Бързо прехвърляне : Бърза / Средно / Бавно.Обектив : Корекция, 0-90 градуса.Батерията на дистанционното управление : 3x AA батерии (не са включени в комплекта).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини