• New
Бинокъл Usogood 12X50 за възрастни със статив, Водоустойчив Компактен Бинокъл за наблюдение на птици, разходки, пътуване, лов, спортни дейности, Адаптер за смартфон за фо?

Бинокъл Usogood 12X50 за възрастни със статив, Водоустойчив Компактен Бинокъл за наблюдение на птици, разходки, пътуване,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Бинокъл с близък фокус 2,5 м за наблюдение на птици】Бинокъл Usogood 12x50 осигурява полето на видимост 374 фута на 1000 ярда, което е по-широк, отколкото при бинокли 12x25, 10x25, 20x50Максимално разстояние на наблюдение от 2,5 метра ви дава възможност да наблюдават природата отблизо, без мъгла.Идеален за наблюдение на птици, лов, концерти и спортни събития. 【Комплект аксесоари за бинокли, за пътуване】Бинокъл за наблюдение на птици се предлага с адаптер за телефон и метален настолен статив, което позволява стабилизиране на телефон за получаване на по-ясни и красиви снимки.Също така идва с преносим калъф за носене, капаци за лещите и шейным колан, които са идеални за отдих. 【Супер ярко и кристално ясно зрение】 В този бинокле за възрастни се използват лещи с пълно многослойно покритие призма и с фазовым покритие, които увеличават светлинна пропускливост бинокли до 99. Осигурява кристалната яснота на изображението и наистина възстановява цвета на наблюдаваната на обекта дори при слабо осветление. 【Бинокъл за възрастни и деца】 Разстояние между зеници на този лек бинокъл може да се регулира в рамките на 55-75 мм в комбинация с нетно тегло 1,1 килограма, което прави този бинокъл е не само подходящ за възрастни, но и за децата, които обичат да гледат на природата.Това е идеален подарък за възрастните хора, семейството, приятелите, момчета и момичета!. 【Лесна за регулиране и противоударная обвивка】висока инжекция форма прави този лек бинокъл с най-демпфиране на фокусиране, което прави процесът на фокусиране е по-точно и лесно.Можете бързо да фокусира, дори при наблюдение на бързо движещи се обекти.ABS-броня без мирис защитава компактен бинокъл от удари и ефективно гарантира стабилността на оптичната ос.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини