• New
Зелени Листа, 1-ви Рожден Ден на Фон, Yeele 9x6ft Златна Корона Стрелка Див Фон За Снимки На Един Рожден Ден, Сафари В Джунглата Природа Зелените Момиче Момче-Годишният Пр?

Зелени Листа, 1-ви Рожден Ден на Фон, Yeele 9x6ft Златна Корона Стрелка Див Фон За Снимки На Един Рожден Ден, Сафари В Джунглата

Оценка на продукта:
BGN 33.50

Сума
В магазина

【Размер и цвят】 : 9x6 фута (ширина 270 см х височина 180 см), дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветовеНе отразяваща и устойчиви на избледняване. 【Материал】 : Винил фон Econ има по-висока точност на цветовете и художествен ефект.Здрав, не могат да бъдат планирани срутване, безшевни, удобен за носене, лека, сгъваема, не е водоустойчив. 【Широко приложение】 : Този фон за снимки може да се използва като аксесоари за партита (детски душ, сватба за младоженци, рожден ден, празник, кръщене, абитуриентски бал, пенсиониране и т.Друга употреба (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, предмети за дома и т.Професионална фотография (препоръчваме закупуването на материал econ polyester или pro polyester). 【Взето мелодия】 : Ние можем да персонализирате всеки размер за вас, можем също да отпечатате вашето собствено изображение като фон.Моля, изпратете ни вашите подробна персонализирана информация чрез съобщение.Ние ще ви изпратим потвърждение за потвърждение.Когато всичко ще бъде наред, вие ще получите линк за поръчка. 【Добро обслужване на клиентите】 : Ако имате някакви добри предложения и идеи, които можете да споделите с нас, моля свържете се с нас по имейл, и ние ще ви предоставим гаранционно обслужване. 【Размер и цвят】 : 9x6 фута (ширина 270 см х височина 180 см), дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистични цветове.Не отразяваща и устойчиви на избледняване. 【Материал】 : Винил фон Econ има по-висока точност на цветовете и художествен ефект.Здрав, не могат да бъдат планирани срутване, безшевни, удобен за носене, лека, сгъваема, не е водоустойчив. 【Широко приложение】 : Този фон за снимки може да се използва като аксесоари за партита (детски душ, сватба за младоженци, рожден ден, празник, кръщене, абитуриентски бал, пенсиониране и т.Друга употреба (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, предмети за дома и т.Професионална фотография (препоръчваме закупуването на материал econ polyester или pro polyester). 【Взето мелодия】 : Ние можем да персонализирате всеки размер за вас, можем също да отпечатате вашето собствено изображение като фон.Моля, изпратете ни вашите подробна персонализирана информация чрез съобщение.Ние ще ви изпратим потвърждение за потвърждение.Когато всичко ще бъде наред, вие ще получите линк за поръчка. 【Добро обслужване на клиентите】 : Ако имате някакви добри предложения и идеи, които можете да споделите с нас, моля свържете се с нас по имейл, и ние ще ви предоставим гаранционно обслужване.Взето мелодия : Ние можем да персонализирате за вас за всеки размер, можем също да отпечатате вашето собствено изображение като фон; Двустранен винил на фона на разположение за продажба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини