• New
360 Фотобудка, за партита, ПРИЛОЖЕНИЕ с Дистанционно управление, Автоматична Въртяща се камера на 360 градуса с кольцевым държач за Селфи, Регулируема поставка за сва?

360 Фотобудка, за партита, ПРИЛОЖЕНИЕ с Дистанционно управление, Автоматична Въртяща се камера на 360 градуса с кольцевым

Оценка на продукта:
BGN 36.92

Сума
В магазина

【Като платформа за 360 Photo Booth продаваеми?】 Нашата фотобудка 360 за партита осигурява несравнимо качество на филма 360 за вас, вашите клиенти и гостите от техните страниПомещение 360 се предлага с околовръстен подсветка и повратна за монтиране на стена, която може да поддържа i Pad, камера и смартфон.Можете лесно да записвате своите прекрасни моменти във всички посоки, да ги споделят в социалните платформи и да създавате невероятни снимки, видео клипове и предавания на живо.За околовръстен подсветка изисква захранване (не е включен в комплекта). 【360 фотобудка, за партита】 Държачи за селфи поддържа множество устройства като i Pad, камера, смартфон.хората стоят на 360-въртящи фотокамере carnival, помещение 360 може да записва вашите прекрасни моменти във всички посоки.Много подходящ за семейни събирания, сватби, партита, Хелоуин, Коледа, изложения, мащабни дейности и т. (направете своето лично видео със собствените си ръце).Можете да го споделите с вашите приятели или социални платформи. 【Приложение / бутон за дистанционно управление на автоматична камера с въртяща се на 360 градуса】 С помощта на бутони / приложение (Chack Tok) можете безжично управление на скоростта на въртене камери 360, завъртете по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка.Дължина и ъгъл на наклона на селфи стик може да се регулира, ако е необходимо.Въртящата се фотобудка selfie 360 и с многоцветен led лента, стикер и други подпори за да подсили усещането за атмосферата. 【Силна машина за заснемането на 360 градуса】 Товароподемност диаметър 26,8 инча е около 330 паунда за 1-2 човека, товароподемност диаметър 31,5 инча е около 440 кг за 2-3 души, диаметър на 39,4 инча-около 880 паунда за 3-5 души. и диаметърът на 45,3 инча-около 1300 паунда за 5-7 души.диаметър 59 см е около 1500 паунда за 8-10 човека.В комплект калъф се предлага с 4 ролки (установете го сами). 【Гаранция за качество 】 360 photo booth идва с местните склад в САЩ професионален екип за обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще ви отговорим в рамките на 6 часа.Автоматична платформа за селфи 360 Photo Camera Remote Video Booth360 Photo Booth ви предоставя пълен набор от визуални възможности, благодарение на функция за завъртане на 360 градуса.Поддръжка на множество устройства.Цвят на ириса на светодиода променлив, яркостта може да се регулира.Променлив цвят led светлинна лента.На разположение няколко размера.Подходящи за много случаи, ще ви донесе истинско удоволствие. Led околовръстен лампа с горивото : led околовръстен лампа с кабелен кнопочным на горивото.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини