• New
OMRON E2E-S04SR8-WC-C1 Экранированная модел сензор за приближаване малък диаметър 2 М, M4 NN

OMRON E2E-S04SR8-WC-C1 Экранированная модел сензор за приближаване малък диаметър 2 М, M4 NN

Оценка на продукта:
BGN 107.92

Сума
В магазина

Стоки, които изпращаме, - това е японската версияРъководство може да бъде само на японския език, ако са произведени само за употреба в Япония.
Дори ако пострадаете, използвайки това, ние не носим отговорност за никакви загуби, щети и неприятности.
С изпращане от Япония доставка ще отнеме време.Имаме случай, когато не можем да изпрати стоката в зависимост от мястото на доставка.Му не е на склад или в случай на доставка на следващия работен ден след това ние ще се свържем с вас по електронна поща.
От 9 : 00 до 18 : 00 (източно време) : работно време (събота и неделя, Пролетни ваканции, Летни почивки, Нова година ще бъдат затворени). [Размер на чувствителна главичката] M4 [Вид] Цилиндричен екраниран [обхват на сензора] 0,8 мм + /-10% [Инсталационен разстояние] от 0 до 0,56 мм [Диференциално разстояние] 15% макс. разстояние на задействане [Чувствителен обект] Черен метал (чувствителност се намалява при използване на цветни метали.) [Стандартен чувствителен обект] Ютия с размери 3 x 3 x 1 mm [Честотата на задействане] 5 khz [захранване] Модели с три кабели за постоянен ток [захранване] от 10 до 30 vdc (включително пулсации (p-p) 10%) [Обхват на работни напрежения] от 10 до 30 vdc [Консумира ток] 10 ma макс. [изход (тип на изхода)] Circuited колектор NPN [изход (комутаторна способност)] 50 ma [изход (остатъчен напрежение)] 2 (товар ток 50 ma при дължина на кабела 2 m) [Led] Индикатор за работа (жълта) [Режим] НЕ [Защитна верига] Защита от късо съединение на изхода, защита от обратна полярност на изхода, защита от обратна полярност източник на захранване, за подтискане на скока [Влияние на температурата] +/-15% макс. разстояние на задействане при температурен диапазон от -25 до +70 градуса.C (като основа за определяне на разстояния 23 ° C) [Влияние на напрежението] +/-2,5% от максималното разстояние на измерване в обхват от номинални напрежения +/-15%.(Като основа за определяне на разстояния при стандартен захранващо напрежение) [Устойчивост на изолацията] Между заредени детайли и корпус от : 50 М Ω min.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини