• New
HOWAF Супер Голям Банер с 70-тия Рожден Ден за жените, украса за партита на 70-ия рожден ден, Розово Злато, на Фона на Фотобудки на 70-ия Рожден ден, Банер за декорация на гр?

HOWAF Супер Голям Банер с 70-тия Рожден Ден за жените, украса за партита на 70-ия рожден ден, Розово Злато, на Фона на Фотобудки

Оценка на продукта:
BGN 5.99

Сума
В магазина

?【Банер за парти по повод 70-годишнината от жените】Вие ще получите 1 бр с много голям текстилен банер от розово злато на 70-ия рожден ден, украса от розово злато за жените на 70 години, впечатляваща украса за рожден ден, за да си партита на 70-ия ден от раждането, също така може да бъде фон за фотобудки от розово злато на 70-ия рожден ден за украса на масата в градината. ?【Фона на плакат от плат 70-те години от розово злато от розово злато може да се използва на закрито или на открито, например, на врата, маса, стена, прозорец, стаята, градина, таван, веранда и дори на фон за снимки.✨✨✨ Технически характеристики на : ?1. Материал : полиестер с ярък печат.Размер : 270*35 см / 9*1,2 метра. Модел : балон от розово злато (балон във формата на сърце, балон с конфети, звездна топка), празнични знамена от розово злато, сияние от розово злато, конфети от розово злато, короната, има надпис "с 70-годишнината", чаша за пиене, подарък кутия, фойерверки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини