• New
BGZDT Комплект Двухцветных RGB led крушки за запис на видео с регулируема яркост 3200-5600K Led Професионален Панелен Лампа за Студийната Фотография и видеозаснемане (Цвят: D, ?

BGZDT Комплект Двухцветных RGB led крушки за запис на видео с регулируема яркост 3200-5600K Led Професионален Панелен Лампа

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

1 Удобно дистанционно управление : лампа поддържа прецизно управление на осветление. приложено дистанционно управление, на разстояние по време на снимане. Двойно захранване поддържа захранващ адаптер (включен в комплекта) или литиевую батерия (не е включена в комплекта) за правене на снимки на открито и на закрито. Регулируема по височина поставка за осветителни тела от алуминиева сплав с комплект може да бъде разширена за избор на най-добрия ъгъл осветление. 12-инчов двуцветен led лампа с регулируема яркост : производство, за подобряване на светлинни ефекти, или за различните решения за осветление. Запознайте се с няколко сценарии. Удобно дистанционно управление : лампа поддържа прецизно управление на осветление. приложено дистанционно управление, на разстояние по време на снимане. Двойно захранване поддържа захранващ адаптер (включен в комплекта) или литиевую батерия (не е включена в комплекта) за правене на снимки на открито и на закрито. Регулируема по височина поставка за осветителни тела от алуминиева сплав с комплект може да бъде разширена за избор на най-добрия ъгъл осветление. 12-инчов двуцветен led лампа с регулируема яркост : производство, за подобряване на светлинни ефекти, или за различните решения за осветление. Запознайте се с няколко сценарии.Характеристики : 1. Удобно дистанционно управление : лампа поддържа прецизно управление на осветление. приложено дистанционно управление, на разстояние по време на снимане. Двойно захранване поддържа захранващ адаптер (включен в комплекта) или литиевую батерия (не е включена в комплекта) за правене на снимки на открито и на закрито. Регулируема по височина поставка за осветителни тела от алуминиева сплав с комплект може да бъде разширена за избор на най-добрия ъгъл осветление. 12-инчов двуцветен led лампа с регулируема яркост : производство, за подобряване на светлинни ефекти, или за различните решения за осветление. Запознайте се с няколко сценарии.Технически характеристики на : CRI≥96+ Мощност : 45 W Светодио дный Мъниста : 728 Лумена : 9000 LMRGB Лумена : 5000 л Ъгъл на осветяване : 120 градуса Обхват на димиране : 0-Цветна температура : 3200 До-5600 До Изходно напрежение : 15 / 4АИН входно напрежение : 110-240 v / 50/60 Hz Тегло в мрежата : 1310 гбарн Вратата : 21,4 * 11 см Размер лек панел : 31,5 * 22 * 22 см с Алуминиева рамка на лампата : 25 * 24 * 2.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини