• New
[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за летателни апарати за DJI Phantom 3 Притежателят на таблет, Конзола за DJI Phantom 3 Стандартен SE 3A 3P Поставка дистанционно управление Удъл?

[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за летателни апарати за DJI Phantom 3 Притежателят на таблет, Конзола за DJI Phantom 3 Стандартен

Оценка на продукта:
BGN 17.13

Сума
В магазина

Дълъг срок на експлоатация и лекота при инсталиранеТестван е в добро състояние, работи на 100% !.Изработен е от висококачествен материал, има по-малко чеп и приятна текстура, а благодарение на най-добрата износоустойчивост срок на служба може да бъде повече. ремонтни части, използвани за подмяна на случайни щети, правят ремонт на по-безпроблемно.Ние сме специализирани в радио-управляеми автомобили, Лодки, аксесоари за самолети и т. може да купувате с доверие.Дълъг срок на експлоатация и лекота при инсталиране.Тестван е в добро състояние, работи на 100% !.Изработен е от висококачествен материал, има по-малко чеп и приятна текстура, а благодарение на най-добрата износоустойчивост срок на служба може да бъде повече. ремонтни части, използвани за подмяна на случайни щети, правят ремонт на по-безпроблемно.Ние сме специализирани в радио-управляеми автомобили, Лодки, аксесоари за самолети и т. може да купувате с доверие.За DJI Phantom 3 притежателят на таблет, конзола за DJI Phantom 3 Standard SE 3 A 3 P поставка дистанционно управление, монитор удължителен кабел Използвайте за предавателя Phantom 3 Standard SE, моля, уверете се, че посоката на адаптер предавателя е избрано, преди да купите.Използвайте за DJI Phantom 3 Standard. phantom 2, не е подходяща за DJI Phantom 3 Professional /Advanced, може да смартфон с ширина от 55-190 мм (2,2"-7,48"), за таблет : Обхват на разтягане : около 120-190 мм, подходяща за таблети 7-10 сантиметра, за смартфон : обхват на разтягане : около 55-86 мм, подходящ за смартфон 4,7-5,5 см, Материал : пластмаса + алуминиева сплав, Съвместимост : Страна 55-86 мм за телефон, страна 120-190 мм за таблета, на Помещение включва : 1 скоба за притежателя на 2в1, 1 x Метална закопчалка, или 1 скоба за притежателя на 2в1, 1 x метална закопчалка, 1 * лаптоп Забележка : В комплектът не са включени телефон, i Pad, таблет, дистанционно управление.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини