• New
Кабел Sweguard VR Линк е 16 фута, съвместим с Oculus Quest 2, USB 3.2 Gen 1, USB кабел A-C USB с високоскоростен пренос на данни 5 Gbit/s и бързо зареждане 3.1 A, кабел в найлонов оплетке за виртуа?

Кабел Sweguard VR Линк е 16 фута, съвместим с Oculus Quest 2, USB 3.2 Gen 1, USB кабел A-C USB с високоскоростен пренос на

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

⚡【Високоскоростен пренос на USB30】 : кабел съвместим с USB 3. Благодарение на данни, скорост на трансфер до 5 gbps той осигурява максимално плавна графика с максимална резолюция при свързване към програмата Линк, което ви позволява да се насладите на реалния свят е виртуална реалност.Този кабел ЛИНК 2 е предназначен за свързване на компютърни игри.Вградени интелигентни чипове с изкуствен интелект позволяват да играете в VR-игри, стабилна връзка и се наслаждавайте на по-плавен геймплей. ✅【 Бързо зареждане на 3,1 А】 : Този кабел поддържа бързо зареждане 3,1 А/15 W (максимум).Това е максималната мощност, която може да получите устройство.Вече не е нужно да се притеснявате за спиране на тока. Забележка : може ли Да се играе по време на игра, зависи от изходната мощност USB интерфейс, слот на КОМПЮТЪРА.Трябва да се отбележи, че максималната изходна мощност на USB-интерфейс на компютъра е от 5 и 1 А. ?【Водеща в индустрията технология на коляното】 : Този правоъгълен USB C произведена лазер, а материалът е заменен с калай, което предотвратява изключване при движение.Той също е преминал всички официални изпитване за сертифициране, което го прави по-истински здрав кабел.Кабели Sweguard също може да се използва с Elite Strap, за да ви осигури добри впечатления от виртуалната реалност.Освен това, кабел тъкани от найлон и няма да е обвързан, което намалява риска от засилване на кабел. ?【Подходящ от 16-крак кабел ENJOY WITHOUT LIMITS】 : достигащи 10 фута, когато вие потъвате в света на виртуалната реалност, този кабел ви осигурява максимална свобода упражнения без ограничения.Това също така ви позволява да затегнете кабела на тавана на къщата, за да използва системата VR bungee. ?【Гаранция и за връщане на приемливи 】 : Ние осигуряваме на този кабел VR Линк в найлонов оплетке 18-месечна гаранция и денонощен рум клиенти, ако искате да си върнете парите или нещо друго, моля, свържете се с продавача чрез съобщение, ние ще се радваме да помогнем с подмяна в най-кратки срокове, или можете да кандидатствате за възстановяване с пълно плащане. ⚡【Високоскоростен пренос на USB3.0】 : кабел съвместим с USB 3. Благодарение на данни, скорост на трансфер до 5 gbps той осигурява максимално плавна графика с максимална резолюция при свързване към програмата Линк, което ви позволява да се насладите на реалния свят е виртуална реалност.Този кабел ЛИНК 2 е предназначен за свързване на компютърни игри.Вградени интелигентни чипове с изкуствен интелект позволяват да играете в VR-игри, стабилна връзка и се наслаждавайте на по-плавен геймплей. ✅【 Бързо зареждане на 3,1 А】 : Този кабел поддържа бързо зареждане 3,1 А/15 W (максимум).Това е максималната мощност, която може да получите устройство.Вече не е нужно да се притеснявате за спиране на тока.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини