• New
Прозрачен калъф за Steam Deck издаване 2022, Защитен калъф от TPU + КОМПЮТЪР за цялото тяло със стойка, Противоударные Нескользящие Аксесоари за предпазване от сблъсъци, Ка?

Прозрачен калъф за Steam Deck издаване 2022, Защитен калъф от TPU + КОМПЮТЪР за цялото тяло със стойка, Противоударные Нескользящие

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Вградена поставка за краката】 Вградена поставка за краката е удобен за свързване на контролер или се свържете екрана на вашия монитор, за да играят на игри, което дава възможност за мултиплейър игри 【Защита от удари】В корпуса се използва корпоративна висококачествен TPU в комбинация с твърда рамка от КОМПЮТЪР, който подобрява усещането от използването на парна конзоли, защита на конзолата от надраскване и предоставя по-добра защита от удари. 【Съвместимо устройство】 Специално разработен за нова парна палуба (7 инча) от 2021 г. Точни деколтета осигуряват правилното свързване на всички бутони (включително подаване на въздух в задната част) с конзола, калъф не влияе на работата на всички бутони. 【Допълнително отвеждане на топлината】Корпусът е изработен от високо материал с пасивни товаро топлина, а на задния панел има допълнителни отвори за охлаждане, което позволява да се наслаждавате на дълги часове игра, без да се притеснявате за тепловыделении парна палуба. (Въпреки, че функцията за охлаждане на нашите седалките красива, все пак се надявам, че вие ще можете разумно да планирате своето игрово време). 【Идеална дебелина, която позволява на вашата парна soundboard, заедно с нашите калъф са поставени в официалния калъф за носене, както адаптиран към тялото на гъвкав материал, лесно се инсталира и да се снима с парна палуба, без да вредят на конзолата.Прозрачен калъф за парна палубата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини