• New
Ръчна Детска Клавиатура 60% Компактен, 107 Жични Клавиатури Сини Ключове, Равностойни за Геймъри на КОМПЮТЪР с Windows

Ръчна Детска Клавиатура 60% Компактен, 107 Жични Клавиатури Сини Ключове, Равностойни за Геймъри на КОМПЮТЪР с Windows

Оценка на продукта:
BGN 5.29

Сума
В магазина

Механични превключватели, OUTEMU blue имат дизайн на клавишите, практичен и модеренПоддържа 9 вида ефекти на осветление, като ви предоставя различни опции за светлинни ефекти.С матирана метална панел, механична клавиатура вала, по-силен.С кръгли капачки за клавиши, вие ще почувствате комфорт при допир.Проста и стабилна връзка : plug и play - никакъв друг софтуер или фърмуер не се изисква, работи с лаптопи, настолни компютри и КОМПЮТРИ с Windows 98/XP/7/8/10/ Vista, Mac OS.Добре дошли в нашия търговски център mall Happy пазаруване!Нашите продукти са били тествани, инспектирани и са опаковани преди изпращане.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да ви предоставим най-доброто обслужване.Ергономичен дизайн : позволява използването на мишката в продължение на дълги часове, без да се чувствам умора в пръстите, който е отличен за игри, уеб сърфиране и работа. USB кабел има красива оплетку, която придава на мишката усещане за високо качество, а също и достатъчно дълъг, за да се свържете мишката към задната част на вашия PC или MAC и да я скриете.Параметри : Превключвател : OUTEMU Blue SwitchИнтерфейс : USB Работно напрежение : 5 vdc Работен ток : 200 Производствен номер : 104 ключ Материал : метал Срока на експлоатация на ключ : 50 милиона временсистема : Windows XP/Win 7/8/10/i OS Размер на елемента : 42*12*2 вижте Добре дошли в нашия магазин за пазаруване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро в рамките на 24 часа.Благодарим ви!Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.За по-подробна информация за съответния продукт, моля, отделете "CMUNBBBS".

Основни свойства

Switch:
OUTEMU Blue Switch
Interface:
USB A Type
Work Voltage:
DC 5V
Work Current:
200mA
Key Number:
104 Keys
Material:
Metal
Key Life:
50 Million Times
System:
Windows XP/Win 7/8/10/IOS
Item Size:
42*12*2cm
welcome to come to our store for shopping, if you have any questions, please feel free to contact us, we will reply as soon as possible within 24 hours. Thank you! :
If you are not satisfied with our products, please feel free to contact us, we will contact you within 24 hours. For more related product details, please search for CMUNBBBS. :

Избор на купувачи

Новини