• New
Мъгла за кожата и козината Alpha & Omega за коне - Естествен Местен спрей за селскостопански животни - Хидратиращ, Кондиционирующий, Распутывающий, Дезодорирующий Течен ?

Мъгла за кожата и козината Alpha & Omega за коне - Естествен Местен спрей за селскостопански животни - Хидратиращ, Кондиционирующий,

Оценка на продукта:
BGN 17.31

Сума
В магазина

? ГЛАДКА и ЛЪСКАВА КОЗИНА – Разкриване на блестяща козина за вашите селскостопански животни с помощта на този спрей за животниТой е проектиран, за да помогне да се разплете упорити възли, да приведе в ред косата и хидратира кожата. ? ЕФЕКТИВНО и по-БЪРЗО ЗАРАСТВАНЕ – от охлузвания, порязвания и рани до гниене от дъжд и горещи точки, нашият натурален състав прониква в кожата на дълбочина до 2 мм и допринася за бърза клетъчната регенерация. ? УНИВЕРСАЛЕН СПРЕЙ ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЖИВОТНИ – Нашият хипоалергичен спрей за селскостопански животни - единственият спрей за грижа за кожата, който ви е необходим.Състава му може да помогне за намаляване на сърбеж, сухота и дразнене на кожата. ? БЪРЗО И ЛЕСНО НАНАСЯНЕ – Притеснявате, че вашите животни няма да могат да останат на мястото?Вече не се притеснявайте!Нашият спрей за кожата и козината на селскостопански животни е изключително лесно за нанасяне.Просто дръжте го на разстояние 4-6 инча, спрей и оставете да изсъхне на въздуха. ? БЕЗОПАСНО ЗА ВСИЧКИ ЖИВОТНИ – сигурността на вашите любимци е наш основен приоритет.Ето защо нашият спрей за локално приложение е изработена само от натурални съставки.Той е произведен в САЩ в съответствие със строгите индустриални стандарти.Трябва натурално средство за поддържане на здравословен вид гриви, опашката и козината на коня?Както и ние, хората, конете и селскостопански животни също се нуждаят от грижа за своята кожа и коса.Просто е приятно да прекарва ръцете си по-гладка козина, мека гриве и здрави кожата на вашия домашен любимец.С толкова много актуални решения, достъпни днес, може да бъде трудно да се избере това, което дава реални резултати за грижа за кожата, грива и вълна.Нашият универсален спрей за коне и селскостопански животни - това е идеалното решение, необходимо за демонстриране на ТСХ вашето четвероногому компаньону.Осигурете на своите домашни любимци на най-добрата подкрепа за грижа за косата и кожата с помощта на спрей Alpha & Omega Skin & Coat Mist за коне и селскостопански животни.Придайте на козината на вашия домашен любимец блестящ вид с помощта на този спрей-мъгла.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини