• New
. Легло за домашни котки от Ракита, Ракита, Кошница за котки Гнездо Дишаща Оплетка Филц, Царапающий Котешки Почивка, Легло за Почивка, Китен, Уютна Вила, Моющаяся Лег?

. Легло за домашни котки от Ракита, Ракита, Кошница за котки Гнездо Дишаща Оплетка Филц, Царапающий Котешки Почивка, Легло за

Оценка на продукта:
BGN 34.67

Сума
В магазина

Размери -40 x 40 x 16 см (15Препоръчително е за скромните котки и кучета.Лесно се деформира - Клетка за котки, могат да се мият с препарат за почистване на стайна температура и да я лесно да се деформира след пълно обезводняване. 100% памук - котешка носилка изтъкан от естествен памук, стилна и лесна.Кош за котки, дишаща, подходящи за четирите сезона, хладно през лятото и топло през зимата.Котешка носилка внимателно сплетена спирала на памучна връв.Легло за домашни любимци достатъчно здрава, за да устои.Памучен въже котешки легла плътна и има добра устойчивост на надраскване.Дори ако част от бод сълзотворен, кошница за котки да не се разпадне.Много не могат да бъдат планирани унищожение.По този начин, кошачью креватче може да се използва като когтеточки за котки, за да расте вашите скъпоценни котешки зъби и нокти.Форма на кошница-кошче за домашни любимци, предназначени специално за малки домашни любимци - кучета и котки.Лесно може да използвате у дома или в колата.Усещане за ограниченост и високи стени, позволяват на домашни любимци да играят oo и с комфорта, постави върху нея главата си.Това може да накара домашни любимци да се чувстват стабилни.Линк към производителя : CHONGWU-WO-000043 Блясък : Экрю.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини