• New
QTBH Кутия за котешки тоалетни Творчески Кутия за Котешки Тоалетни Полузакрытый Брызгозащищенный Дезодорант за Котешки Тоалетни Брызгозащищенные Аксесоари за Кот?

QTBH Кутия за котешки тоалетни Творчески Кутия за Котешки Тоалетни Полузакрытый Брызгозащищенный Дезодорант за Котешки Тоалетни

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

Кутия за котешки тоалетни побира много котешки тоалетни, предотвратяват пръскането на котешки тоалетни и лесен за почистване Този продукт отговаря на вашите нужди.Това е не само красива и стилен, но и предотвратява претрупването на земята.Трябва да призная, че вие ще бъдете изненадани от това колко е ефективен този продукт. Размери : 51 см х 41,5 см х 26 см / 20,0 инча × 16,3 инча × 10. Полу-отворени котешки тоалетна отговаря на кошачьим си навици.Ляво наклонена текстурная педала за котешки тоалетни, а на защитни огради допуска, че пясъкът не разбрызгивался.Подходящ за котки, кучета, зайци и други малки животныхназвание на продукта : кутия за котешки тоалетни, котешки туалетматериал на продукта : ABCPet Тип : полузакрытый Кратко описание : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря вам3. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Тъй като осветлението се различава от ъгъла на снимане или източник на светлина под монитора, възможни са леки хроматични аберации, моля, разберете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини