• New
Мемориал Урна за домашни Любимци, Урна За Малки Животни, Артефакт от Митологията на Древен Египет, Пътен Сувенири, Украшения За Дома, Запечатанная Банка За Съхранен

Мемориал Урна за домашни Любимци, Урна За Малки Животни, Артефакт от Митологията на Древен Египет, Пътен Сувенири, Украшения

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Банка-канопик "Вкусно умения" Набор от висококачествени екологично чисти полимерни материали, безопасни и нетоксични, им е трудно да се раздели, на банката-канопик с изтънчените техники дърворезба и стенопис, плавни линии осигурява максимална защита на вашия домашен любимец "Кутията с лесен достъп" е Предназначена за по-лесно отваряне.Тази урна за кремация има отвор, към който е изключително лесно да получи достъп до тогава, докато не засыплете там си пръстта.След това просто покриване на ръба на силиконово клеящим гел или трайно лепило, за да завърши печат. "Увековечьте" пепел вашия любящ и очарователен домашен любимец или кожени бебета в тази зашеметяваща банката-канопе, за да те помнят завинаги и остава близо до вас. "RIP" Да благослови Бог на вашия домашен любимец мир и спокойствие. "Почитай своя възлюбен" - не е прясна, не е грозна, не е обикновена урна за кремация!Това е погребална урна, на която с гордост може да сложите навсякъде в дома си, и той ще изглежда отлично.Сувенир, Урна с Канопой за домашни любимци - Винаги с вас.Спецификация : Материал : смола Корона представлява капак, който лесно се разглобява.След като дребния пепел домашни любимци натоварени, урна може да се запечата силикон или с лепило.Изкуството в древнеегипетском стил, с използването на висококачествени смоли, процесът на студено формоване, ръчно рисувани повърхността с gilding, отразяващи старата висококачествени текстура.Може да се използва като малка урна за домашни любимци, мебели декорация или за подарък на роднини и приятели. Поради ръчно измерване, моля, допуска малка грешка. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Красив паметник в памет на любимата си партнерев комплекта включва : 1 * Египетски паметник урна.

Основни свойства

Material :
Resin
The head is a cover, which is easy to disassemble. After the small pet ashes are loaded, the urn can be sealed with silicone or super glue.:
Ancient Egyptian style art, using high-quality resin, cold casting process, hand-painted surface gold-plated, reflecting the antique high-quality texture. It can be used as a small pet urn, furniture decoration or as a gift to relatives and friends.:
notes:
1. Due to manual measurement, please allow a slight error.:
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. A beautiful monument in memory of your beloved partner:
The package includes:
1* Egyptian memorial urn :

Избор на купувачи

Новини