• New
Повдигната Купичка за Котешки храна, Наклонена Керамична Купа, Устойчиви на Хлъзгане, Намалява Повръщане, Купички за Коте с Поставка за котки за Мека храна (в Синьо)

Повдигната Купичка за Котешки храна, Наклонена Керамична Купа, Устойчиви на Хлъзгане, Намалява Повръщане, Купички за Коте

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

НАКЛОНЕН ДИЗАЙН : Купа за котки имат уникален наклонен дизайн, при който храната не залепва за задната или страничните стените на купата, като предотвратява раздавливание котешки брадаКЕРАМИЧНА КУПА ЗА КОТКИ : Наклонени купички за котешки храна със защита от разливане са изработени от здрава керамика и са подходящи за използване в микровълнова фурна и съдомиялна машина. Отделна конструкция за лесно почистване.Нескользящее ДЪНОТО : Керамични повдигнати котешка купа подходяща за влажни фуражи, котешки храна и мека храна за здрави котенца.Нескользящее на дъното за по-безопасно използване.НАМАЛЯВА НАПРЕЖЕНИЕТО на ВРАТА : Повдигната купичка за котешки храна намаляват натоварването на врата на котката, за да си сладък котка е по-удобно там и да се насладите на релаксиращ хранене.Помощ в ХРАНОСМИЛАНЕТО : осигурява най-доброто положение на устата на котката за нейната стомаха, помагайки си по-лесно преглъщане и по-лесно периодично повръщане. НАМАЛЯВА НАПРЕЖЕНИЕТО на ВРАТА : Повдигната купичка за котешки храна намаляват натоварването на врата на котката, за да си сладък котка е по-удобно там и да се насладите на релаксиращ хранене. НАКЛОНЕН ДИЗАЙН : Купа за котки имат уникален наклонен дизайн, при което храната не се заби в задната или страничните стени на купи, като предотвратява раздавливание котешки брада. Помощ в ХРАНОСМИЛАНЕТО : осигурява най-доброто положение на устата на котката за нейната стомаха, помагайки си по-лесно преглъщане и по-лесно периодично повръщане. Керамична купа за котки : Наклонени купички за котешки храна със защита от разливане са изработени от здрава керамика и са безопасни за микровълнова фурна и съдомиялна машина. Отделна конструкция за лесно почистване. Нескользящее дъното : Керамични повдигнати купа за котки подходящ за влажни фуражи, котешки храна и мека храна за здрави котенца.Нескользящее на дъното за по-безопасно използване.Параметри : Тип на продукта : Освобождаване на купата за котешки фуражи Материал : полипропилен, керамика Диаметър на керамични купи : прибл.

Основни свойства

Item Type:
Raised Cat Food Bowls
Material:
PP, Ceramics
Ceramic Bowl Diameter:
Approx. 10cm / 3.9in
Package List:
1 x Ceramic Bowl:
1 x Plastic Stand:
2 x Non Slip Sticker:
Note:
Please allow some error due to manual measurement.:

Избор на купувачи

Новини