• New
Гладка и Износостойкая Платформа, Стенни Дъска, Шкафове за Diy, Тренировочная Полк, Аксесоар, Котка, Царапающая Дърво, Почивка, Привалившись към Стълбите, Коте за Пра?

Гладка и Износостойкая Платформа, Стенни Дъска, Шкафове за Diy, Тренировочная Полк, Аксесоар, Котка, Царапающая Дърво, Почивка,

Оценка на продукта:
BGN 47.04

Сума
В магазина

Подвижна дъска за когтеточки : Дизайн платформа за когтеточки лесен, удобен и практичен, доставка на удоволствие на вашетоПлатформа САМ Cat : безопасно и абсолютно безопасно за дъвчене, за игри или за други цели.Разработена със стабилна конструкция, много устойчива на употреба не е лесна за използване. Подвижна платформа за котки : лесен и удобен за инсталиране, е изключително подходящ за вашето коте.Когато платформата е разрушена, не е необходимо да сменяте целия багажник за надраскване.аксесоар за коте : Строг подбор на дървесина, чиста и натурална текстура, свеж слоеве и устойчива текстура могат да се деформират лесно.Стъпала до стената : Лесно е да ставам за багажник за драскотина и лесно да падне.Това е много стабилно i. Списък на пакетите 1 x Платформа за катерене котки Характеристики - Лекота и удобство при монтаж, това е прекрасно за вашия домашен любимец коте.Когато котешка платформа свива, не е необходимо да сменяте целия багажник за драскотина катерачи. -Цвят : каки износостойкая дъска за котки - я е безопасно да се дъвчат, да играете или да се използва за други цели.Разработена със стабилна конструкция, много устойчива на използване, лесно заменяемая дъска котка. - Тънка полиране осигурява гладка повърхност и заоблени ръбове.Подходящ за всички котки котки board срок. -Материал : дървена дъска за малки котки -Размер : 35,00 X24,00 X1,50 см. / 13,76 X9,43 X0 здрава платформа за когтеточки. - Изграждане на платформа за котки когтеточек лесен, удобен и практичен, което доставя повече удоволствие на вашата котка, лазающей по полкам. - За задоволяване на естествените инстинкти на стайна котки лазать, царапаться и да се отпуснете на перваза на прозореца.Описание на продукта Подвижна платформа за котки Това е един от най-добрите варианти за вас.аксесоар за коте е Подходящ за всички котки.Платформа за котки със собствените си ръце търсите безопасно и практично играчка за вашата котка?Търсите солидна платформа за скокове, които могат да се използват в продължение на дълго време?Ако отговорът ви е "да", не гледайте по-далеч!Нашата дървена играчка-платформа за домашни любимци трябва да отговарят на вашите нужди.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини