• New
Sofisti-Лента за защита от котешки драскотини - Комплект от поименно 2,5 x 15 см и опаковки от 10 до пълен размер на листа - Тренираш своята котка не надраскване на вашите ме?

Sofisti-Лента за защита от котешки драскотини - Комплект от поименно 2,5 x 15 см и опаковки от 10 до пълен размер на листа

Оценка на продукта:
BGN 9.31

Сума
В магазина

ЛЮБОВТА НА КОТКАТА, СПЕСТЕТЕ СИ ДИВАН! - Уморени от това, че котката драскотина и крушит вашите мебели?Нашето хуманно средство за предотвратяване на драскотини, премахва белези на вашите мебели, без да се прибягва до травмоопасным решения, като например премахване на драскотиниСРЕДСТВО за РЕНТАБИЛНОСТ, КОТКИ и ПРОМЯНА в ПОВЕДЕНИЕТО - Котката не може да понесе лепкавите лапи и лепкава повърхност.Този прост, но ефективен двустранен скоч с репеллентом за котки научи на котката, където НЕ трябва да царапаться.Поставяйки го на своите мебели, вие приучаете котката си към това, което царапаться на това място е безинтересно.СЕЙФ за КОТКИ и МЕБЕЛИ - с Тази лента за предпазване от надраскване е годна както за котки, така и за мебелите, изработени от плат.Защитно фолио за мебели Sofisti Котка е идеална за мека мебел, столове и завеси. (Моля, обърнете внимание : тази лента не е подходящ за използване на ламинирани или изкуствена кожа). 100% ПРОЗРАЧЕН КАЛЪФ за котешки дивана - предпазва котки от надраскване на мебелите, без да се нарушава стилния интериор на вашия дом.Семейство и приятели ще видят, че сте девствена мебели и добре възпитана котка. ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОКРИТИЕ - в нашия комплект от ролка с размери 2,5 х 15 сантиметра и опаковка от 10 листа лента от котешки драскотини достатъчно лента за покриване и защита на вашите мебели, а остатъкът може да се използва за други домашни и поделочных работи.ЛЮБОВТА НА КОТКАТА, СПЕСТЕТЕ СИ ДИВАН! - Уморени от това, че котката драскотина и крушит вашите мебели?Нашият хуманен лента котка за мебелен решения премахва белези на вашите мебели, без да се прибягва до травмиращо решения, като например изтриване на ноктите.Ние покри вас нашия пакет двупосочна лента Cat Anti Scratch в роли и простынях.Драскотина - най-често срещаните оплаквания на собственици на котки, защото тяхното унищожаване може да бъде много скъпо.Ние в Sofisti-Cat наистина разбираме.Ето защо ние създадохме тези прости, но ефективни средства за защита мебели от котки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини