• New
Balacoo Открит Декор 6 бр. Камбанка за Кученца, Котки, Износоустойчиви Светлоотразителни Аксесоари, Коте за с Декоративни Ошейниками, за Многократна употреба Гарантир?

Balacoo Открит Декор 6 бр. Камбанка за Кученца, Котки, Износоустойчиви Светлоотразителни Аксесоари, Коте за с Декоративни Ошейниками,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

ПРЕКРАСЕН котешки нашийник - Съблазнителен котешки нашийници ще направят вашата котка очарователен на празнично партиВашият домашен любимец иска носят това бижу, тъй като неговото предимство е в това, че то е лесно и привлекателно.Камбанка за котешки яка - шик дизайн, выделяющий на вашия домашен любимец от тълпата, лесно привличат вниманието на хората.Котешки камбанка - Шик дизайн, выделяющий на вашия домашен любимец от тълпата, лесно привличат вниманието на хората.АКСЕСОАР за КОТКИ - Яка е безопасна за вашите котки, той няма да им вреди.Нашийник ще се превърне в чудесен подарък за вашите кучета и котки и е идеално място за техните дрехи.ПРЕНОСИМ нашийник за коте - много лек на тегло и няма да има допълнително натоварване.Лепене скъп елементи придава бижутата повече празнична атмосфера и чар.Списък на пакетите 6 x Яки Функции-Нашият декоративна яка ще направи вашите домашни любимци на най-чаровни на улицата, за многократна употреба нашийник за кученца. -Нашийник на домашен любимец е много лек, нека вашият домашен любимец ще бъде усещането за комфорт в яка за кученца. -Яка е безопасна за вашите котки, той няма да им вреди.Нашийник ще се превърне в чудесен подарък за вашите котки и кучета и идеално се съчетава с нарядами, декоративен нашийник за коте. -Материал : найлон нашийник за котки със звънци -Пълен елегантност, нека си куче или котка се радват на фестивалната страна с вашата прекрасна ошейником за кучета. -Цветове : червено, жълто, розово, синьо, флуоресцентно зелено, светло лилаво найлонов котешки нашийник-Яка е най-добрият костюмным аксесоар за домашни любимци на фестивални партита, което ги прави уникален елегантен кошачьим ошейником.20 X0 червен котешки нашийник.Описание на продукта устойчив на абразия нашийник за коте с камбана, изработка на вашия домашен любимец по-очарователна и impressive.id нашийник за котки търсите за декоративен нашийник-камбанка за вашия домашен любимец?Нашият продукт може да отговори на всички ваши изисквания, благодарение на безопасно материал за продължителна употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини