• New
KO Group Стенен Топката от коча - Банан от коча - Играчка от коча Сладък форма - Меки продукти за Зъбите за Кучета, Кученце, Коте, Плюшен Възглавница За Палеца, Стоки за До?

KO Group Стенен Топката от коча - Банан от коча - Играчка от коча Сладък форма - Меки продукти за Зъбите за Кучета, Кученце,

Оценка на продукта:
BGN 17.87

Сума
В магазина

Перфектен подарък за вашия домашен любимец или ваши приятели, които имат домашен любимецУстойчивост на укусам : Тънък шев тази играчка за котки прави я здрава, за ухапвания.Не се притеснявайте, това ще пережевано.Домашен любимец може да усетите миризма по време на игра, което я прави по-вълнуващо и релаксираща.Безопасен и висококачествен материал : По-дълготраен памучни бельо; Набито мек полипропиленовым памук и естествена котешка мента.Приложение : Направете така, че вашето кученце е не е толкова скучно и с него беше забавно да се дъвчат, за да прегърне и да играе.Помага за почистване на зъбите на котките.Тези продукти могат да се използват за украса на домовете на домашни любимци.Гаранция за безопасно отговори : Ние вярваме, че доброто качество на продукти трябва да бъдат на разположение на всеки, и нашата мисия се състои в това, да се гарантира, че получавате продукти на най-високо качество, така и най-доброто обслужване на клиентите.Ако не сте напълно удовлетворени просто се свържете с нас.Име на продукта Играчки от коча билка за домашни любимци Подробна информация за продукта : Размер : както е показано на снимката-Материал : коча билка + памук и тъкани -комплектът включва : 3 бр. - За нас удобство за пазаруване и ползите са нашите основни приоритети.Затова ние винаги се опитваме да направим всичко възможно, за да отговорим на вашите въпроси възможно най-скоро. - Нашите продукти са същите като на снимката. - Имаме по-добри цени, ако закупите няколко стоки. - Обикновено ние обработваме поръчки и доставка в рамките на 48 часа след получаване на плащането.Забележка : - Моля, бъдете внимателни при правилния избор на продукти от KOPET, за да се гарантира качество и точни описания на продукти.Други продукти, които не са включени в компанията KOPET, могат да бъдат произведени с ниско качество. - Моля, моля, прочетете внимателно описанието на продукта, преди да купите, за да се избегнат ненужни грешки, водещи до връщане и размяна. - В моя магазин се продава много повече продукти с добро качество.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини