• New
KH66ZKY Ръчно изработени Кожени Извит Лък за Стрелба с Лък и Стрели Набор от Раменната Задни Колчан за Защита на Ръцете Защита за Пръстите за Лов На Открито Тренировоч?

KH66ZKY Ръчно изработени Кожени Извит Лък за Стрелба с Лък и Стрели Набор от Раменната Задни Колчан за Защита на Ръцете Защита

Оценка на продукта:
BGN 214.19

Сума
В магазина

[Трехточечная система за носене] - Лесна и удобнаЛесно се отстранява, настанява на стрелката на всяка дължина. [Стоки включват] -1 × Кожени щитове за ръце; 1 × Традиционен колчан на гърба; 1 × Защита за пръстите на ръцете.Добър извит лък за стрелба с лък и набор от стрели за обучение на стрелба от изогнутого традиционен лък на лов. [Неща]-е Изработен от материал от телешка кожа с отлично качество на производство, който е здрав, не избледняват и лесен за почистване, здрав и издръжлив. [Широко приложение]- Подходящ за различни случаи, включващи стрелба с лък, занимания по бойни изкуства, конна езда или дори за киноактеров, също е подходящ за лов, стрелба и защита на ръцете. [Традиционна ръчна работа] - алуминиеви композитни панели щампована рана ръчно изработени, като всяка група от извити лъкове и стрели за стрелба с лък е подсилена ред за защита от разкъсвания, зацепов и разкъсвания в полеви условия.Параметри : Име на продукта : Комплект за стрелба с лък с извит лък и стрела Материал : воловья кожа Предназначение : за стрелба е Подходящ за хора : мъже / жени / възрастни Подходящ за : лични развлечения, настройки стрелба с лък, оборудване за улици В комплекта включва : 1 × Кожени щитове за рук1 × Традиционен задни колчан1 × защита за пръстите на ръцете Забележка!!!-грешката на измерване на 1-2 см е разумно гама от ръчни методи за измерване.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т. може да има малка разлика в цвета на снимки и действителната стока.

Основни свойства

Product Name:
Archery Recurve Bow and Arrows Set
Material:
cowhide
Occasion:
Target Practice
Suitable for People:
Men / Women / Adult
Suitable for:
personal entertainment, archery configuration, outdoor equipment
Products Include:
1 × Leather Arm Guards:
1 × Traditional Back Quiver:
1 × Arm Finger Guard:
NOTE !!!:
--1-2 cm measurement error is a reasonable range, due to the manual measurement methods.:
--Please be reminded that due to lighting effects, monitor's brightness / contrast settings etc, there may be a little difference in the color of the pictures and the actual item.:

Избор на купувачи

Новини