• New
WENLII Домашен компютърен стол, стол за обучение в студентски квартири, удобно сидячее офис стол, маса (цвят: A размер: 1)

WENLII Домашен компютърен стол, стол за обучение в студентски квартири, удобно сидячее офис стол, маса (цвят: A размер:

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Материя : изкуствена кожаКраката на стола : стоманени крака с пет нокти.Заоблен дизайн на повърхността на седалката, единни засаждане, освежаваща засаждане, удобно седене.Сгъсти и стабилно тавата, дебели тава, здрав и стабилен. Гладки колела количка на 360 °, гладки и гъвкави, да не пречат и са удобни.Име на продукта : компютърен стол за почивка Материя : изкуствена кожа.Краката на стола : стоманени крака с пет нокти.Заоблен дизайн на повърхността на седалката, равномерно прилепване, освежаваща засаждане, удобно седене.Сгъсти и стабилно тавата, дебели тава, здрав и стабилен. плавни колелата на стола на 360 °, гладки и гъвкави, не пречещи на движението и удобни.Применимая сцена : спалня, кабинет, хотел включва : 1 * офис стол Е офис стол може добре да се побере под масата и да се спести място.

Основни свойства

Избор на купувачи

Шкаф за съхранение на над тоалетна LIUYUNQI с рафт за Шкаф за съхранение в Банята с Регулируеми Вътрешни рафтове и Долната перекладиной

BGN 0.67

Този шкаф за съхранение с жалюзийными врати придава чар, максимално увеличаване на пространството за с�

Новини