• New
Капачка за филтри Gaeirt, с Кухненски смесител с Въртяща се на 360 Градуса за мивка, Баня къща/Хотел/Офис (Dual Ball Универсални Вътрешна Туристи)

Капачка за филтри Gaeirt, с Кухненски смесител с Въртяща се на 360 Градуса за мивка, Баня къща/Хотел/Офис (Dual Ball Универсални

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Мед панта барботера устойчив на абразия, него не е лесно да се носят и да се плъзгат, той плътно застегиваетсяВграден филтър за прах се пълнее улавя частици от пясък и кал, което прави почистването по-удобно.Гуманизированный дизайн, въртящи се на 360 градуса, които отговарят на различните нужди в ъглите на работа.Корпус барботера е изработен от висококачествена мед, която лесно се отделят вредни вещества, която осигурява здравето на членовете на семейството.Предотвращайте изтичане на вода, добре смешивайтесь с въздух и вода, приятни на допир, подобряване на качеството на водата. Предотвращайте изтичане на вода, добре смешивайтесь с въздух и вода, приятни на допир, подобряване на качеството на водата. Вграден филтър за прах се пълнее за улавяне на частиците пясък и мръсотия, което прави почистването по-удобно. Гуманизированный дизайн, въртящи се на 360 градуса, които отговарят на различните нужди в ъглите на работа. Корпус барботера е изработен от висококачествена мед, която лесно се отделят вредни вещества, за да се гарантира здравето на членовете на семейството. Мед връзка барботера износостойкое, него не е лесно да се носят и да се плъзгат, той плътно застегивается.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Барботьор с приставка за чешма Материал : мед + пластмаса Допълнителен тип : Вътрешна резба, външна резба Технология : галванично покритие Размер : прибл. 27x66x22 мм/1,1 х х 2,6 0,9 инча Диаметър на входа и на изхода дюзи : дърворезба G5 /8 Предпоставка Списък : 1 х барботьор.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Water Tap Nozzle Bubbler
Material:
Copper + Plastic
Optional Type:
Inner Thread, Outer Thread
Technology:
Electroplating
Size:
Approx. 27 x 66 x 22mm / 1.1 x 2.6 x 0.9in
Inlet and outlet pipe diameter:
G5/8 thread
Package List:
1 x Bubbler  :

Избор на купувачи

Новини