• New
[8P] Подмяна на въглероден филтър Aera Max 300, съвместим с въглен филтър Fellowes за воздухоочистителей AeraMax 290/300/DX95, също е подходящ за AP-300PH HF-300, част #9424201, 8 опаковки предвари?

[8P] Подмяна на въглероден филтър Aera Max 300, съвместим с въглен филтър Fellowes за воздухоочистителей AeraMax 290/300/DX95,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

? ПАСВА КАТО ръкавица : заменяеми филтър Zou Hwa So Aera Max 300, съвместим с воздухоочистителями Fellowes Aera Max 290 300 DX95, също е подходящ за AP-300 PH HF-300, подходяща за въздушен филтър Aera Max 300 толкова плътно, колкото и оригинала, за поддържане на ефективността на почистване на филтъраСтандартна стая детайли за подмяна на филтъра Aero Max 300 HEPA - 9287201. ? ЕФЕКТИВНО ФИЛТРИРАНЕ : Въглероден предварителен филтър Aera Max 300 може да издържи на големи частици във въздуха, като например коса, прах и т. В същото време, той също така може да изтриете обикновените битови миризми, като например кухненски дим, копоть, ЛОС и т. Той осигурява здравословен и свеж въздух за хората, които се нуждаят от високо качество на въздуха, и по-подходящи за семейства с деца, бременни жени, възрастни хора или домашни животни. ?ИКОНОМИЧЕН КОМПЛЕКТ : Подмяна на подобрен въздушен филтър Aera Max 300 ще ви предложим отлично съотношение между цена и качество за всяка стотинка.Вие ще получите 8 карбонови филтри, които ви е удобно да се замени по всяко време.Няколко комбинирани комплекти също могат да ви освободи от необходимостта често да купуват нови резервни части. ?РЕДОВНА СМЯНА : Всеки лесно заменяемого комплект карбонови филтри е достатъчно за 2-3 месеца и да ги редовно подменят, за да поддържа най-добри резултати. ? ПОКУПКА БЕЗ ПРОБЛЕМИ : Ние отдаваме голямо значение на качеството и работни характеристики на нашите продукти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип за поддръжка на клиенти с радост ще реши им за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини