• New
Нов бетон камък Lon0167 с превръщането инструмент с диаметър 9,6 мм за надежден ефективно пробиване на зидария (id: 89a 34 76 c10)

Нов бетон камък Lon0167 с превръщането инструмент с диаметър 9,6 мм за надежден ефективно пробиване на зидария

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Наименование на продукта (издръжлив на употреба) : Тренировка за зидария; Материал : (най-новите технологии) HSS Безупречно пробиване диаметър : 9,6 мм / 0,38 инча; Дълбочина на пробиване : 85 мм / 3. Внимателно подбран диаметър на отвора за пробиване на : 9,6 мм / 0,38 инча; Обща дължина : 130 мм / 5,1 инча. Цвят : несравнима сив, черен; Тегло нето : 46 г. е Осъществяване на съдържанието на перфектното качество на изработка : Mailto Съдържание; 1 спретнати тренировка за зидария : 1 тренировка за зидария.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Пряко отвор за пробиване, остра спирала канавка на разумна цена, бормашина за пробиване.Широко се използва за пробиване в препоръчваната каменна зидария стени, бетон, камък или чрез мазилка.Тренировка за зидария се използва с перфоратором, който е в комплекта не е включена.

Основни свойства

Избор на купувачи

ALAZA Сладък Бухал Тъканни Кърпички, Комплект от 4 Салфетки за хранене, за Многократна употреба Салфетки за Маса, Моющаяся Полиестерен

BGN 3.59

Екологично чисти кърпи : Намалете количеството на хартиените отпадъци, като кликнете върху нашите силн�

Новини