• New
Кофа за ориз DVTEL Битови, защитен от насекоми, Влагостойкое, Фланец Ориз Цилиндър, Кутия за съхранение на Ориз, Резервоар за съхранение Оризово брашно, Контейнери за ?

Кофа за ориз DVTEL Битови, защитен от насекоми, Влагостойкое, Фланец Ориз Цилиндър, Кутия за съхранение на Ориз, Резервоар

Оценка на продукта:
BGN 35.58

Сума
В магазина

◆ Размер : 10 кг : 24 * 26 * 35 виж (Дължина * ширина * височина) (10 кг). ◆ Материал : хранително-вкусовата полипропилен материал. ◆ Конструкция тава с отворена ръка прави превключването по-удобно. ◆ Описание продуктаназвание продукт : контейнер за съхранение зернаматериал : материал от хранително-полипропилен Капацитет : 10 кгцвет : сив, зеленыйиспользование : За съхранение на ориз, брашно, боб, сушени плодове, бонбони, зърнени храни, чай и друга всячины ◆ Контейнери за съхранение на хранителни продукти са с висока пропускливост.Контейнер не съдържа бисфенол-пластмаса и създава затворена среда, за да гарантира сухота продукти. Подходящ за зърнени храни, брашно, захар, ориз и т. Допълнителна информация вижте в инструкциите за инсталиране.◆ [Брой в пакет] × 1 ◆ [Забележка] Този продукт се продава само в контейнери за съхранение на зърно и не съдържа изображения на други продукти.◆ Ръчно измерване продукти.По-малко грешки могат да възникнат поради използването на различни инструменти и методи за измерване.Моля, обърнете се към самия продукт заради осветлението и ъгъла на действителното оборудване за стрелба, този продукт може да има малки разлики в цвета.Моля, запознайте се с действителния продукт.Благодарим ви за разбирането.◆ Срокът за доставка е 10-15 дни.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини