• New
Дефлектор на урината storchenbeck за седалката на тоалетната чиния Предотвратява пръскане на урината на деца и възрастни (от 4 бр.)

Дефлектор на урината storchenbeck за седалката на тоалетната чиния Предотвратява пръскане на урината на деца и възрастни

Оценка на продукта:
BGN 6.06

Сума
В магазина

[Просто и ефективно решение] : Идеален затворете разликата между седалката на тоалетната чиния и казанче, за да се предотврати попадането на урината преди тоалетнаПодходящ както за деца, нуждаещи се от приучении да гърне, така и за възрастни. [Универсален дизайн] : Гъвкав и издръжлив, е съвместима със седалки за тоалетна чиния на почти всяка форма. [Лесна инсталация и премахване] : Шест отсасывающих чаши отстрани от splash щит позволяват лесно да инсталирате този продукт за няколко секунди, без никакви други инструменти.Дефлектор за премахване на урината също може лесно да се почиства и използва многократно. [Внимание] : Моля, внимателно почистете повърхността и се навлажнява нещастници преди да се използва за подобряване на производителността.В случай, че е продукт на отсоединится след продължително използване, моля, отново почистете нещастници и контактна повърхност, за да се възстанови неговата функция.В случай, че на повърхността на тоалетната чиния твърде груб, за да залепите средство за защита от урината, е в комплекта са включени 12 магически стикери, които може да ви помогне много.Въпреки че той не се развалят вашата баня, то също може да стреля, перат и използват отново. [Просто и ефективно решение] : Идеален затворете разликата между седалката на тоалетната чиния и казанче, за да се предотврати попадането на урината преди тоалетна.Подходящ както за деца, нуждаещи се от приучении да гърне, така и за възрастни. [Универсален дизайн] : Гъвкав и издръжлив, е съвместима със седалки за тоалетна чиния на почти всяка форма. [Лесна инсталация и премахване] : Шест отсасывающих чаши отстрани от splash щит позволяват лесно да инсталирате този продукт за няколко секунди, без никакви други инструменти.Дефлектор за премахване на урината също може лесно да се почиства и използва многократно. [Внимание] : Моля, внимателно почистете повърхността и се навлажнява нещастници преди да се използва за подобряване на производителността.В случай, че е продукт на отсоединится след продължително използване, моля, отново почистете нещастници и контактна повърхност, за да се възстанови неговата функция.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини