• New
Авто Органайзер За Съхранение на товари В Багажника 34Л, Автоматичен Багажник, Сгънати Чанта, Висококачествена и Здрава Кутия за комплекти за Първа помощ, Товарен Т?

Авто Органайзер За Съхранение на товари В Багажника 34Л, Автоматичен Багажник, Сгънати Чанта, Висококачествена и Здрава

Оценка на продукта:
BGN 32.00

Сума
В магазина

Чанта-органайзер за багажник на кола 34Л - Практичен, удобен, дълъг живот, комфортна, подходяща за съхранение в колата, и къщата, гаражРазмери : Д 40 Х 38 Х Ш 35 см / Д 15,7 Х Ш 15 Х 13,8 инча. Висококачествени материали – органайзер за автомобилен багажник MATBOX здрав и добре изработен е от водоустойчив материал и устойчиви на износване.Висококачествено полипропиленово велур плат с трайна облицовка от ТПО вътре.Всички материали, произведени в Европа.Характеристики : Специална велкро в долната част на организатор за багаж предотвратява преместване на вашите товари по време на пътуване (само за полипропиленови материали за бродерия!).Материал : 100% тафтинговый велур с трайна облицовка от ТПО вътре.УПОТРЕБА : дава възможност за съхраняване на различни неща, инструменти, спортни съоръжения, хранителни продукти и други детайли с малки размери.Когато не се използва, можете просто да го сгънете. доставка по целия свят.Ние осъществяваме доставки в целия свят.Чанта-органайзер за багажник на кола 34Л - Практичен, удобен, дълъг живот, комфортна, подходяща за съхранение в колата, и къщата, гараж.Размери : Д 40 Х 38 Х Ш 35 см / Д 15,7 Х Ш 15 Х 13,8 инча. Висококачествени материали – органайзер за автомобилен багажник MATBOX здрав и добре изработен е от водоустойчив материал и устойчиви на износване.Висококачествено полипропиленово велур плат с трайна облицовка от ТПО вътре.Всички материали, произведени в Европа.Характеристики : Специална велкро в долната част на организатор за багаж предотвратява преместване на вашите товари по време на пътуване (само за полипропиленови материали за бродерия!).Материал : 100% тафтинговый велур с трайна облицовка от ТПО вътре.УПОТРЕБА : дава възможност за съхраняване на различни неща, инструменти, спортни съоръжения, хранителни продукти и други детайли с малки размери.Когато не се използва, можете просто да го сгънете. доставка по целия свят.Ние осъществяваме доставки в целия свят.

Основни свойства

Избор на купувачи

Пластмасови чаши кокосови за весели детски партита в хавайски стил Luau – 12 броя в опаковка – Идват със сламени и флорални принадлежности

BGN 0.67

✔️ НАЙЕВТИНИТЕ ХАВАЙСКИ КОКОСОВИ ЧАША LUAU : струва 1,99 долара за чаша предлагаме найевтината цена за ваш�

Новини