• New
Аксесоари Z125 Pro Аксесоари за мотоциклети Въздушен Амортисьор от Алуминиева Сплав Амортисьор задно окачване за Kawasaki z125 - (Оранжев цвят)

Аксесоари Z125 Pro Аксесоари за мотоциклети Въздушен Амортисьор от Алуминиева Сплав Амортисьор задно окачване за Kawasaki

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Цвят : ОранжевВид на продукта : Калъфи и Декоративни Корнизи.Височина на продукта : 0 инча.Широчина на продукта : 0 инча. Марка мотоциклет : за Kawasaki.Вид на продукта : Калъфи и Декоративни Корнизи.Височина на продукта : 0 инча.Широчина на продукта : 0 инча. Марка мотоциклет : за Kawasaki.За Kawasaki z125 Аксесоари за мотоциклети Въздушен Амортисьор от Алуминиева Сплав Амортисьор задно окачване Описание. 100% абсолютно ново име на стоката.Цвят на амортисьора.Червен Титаново - оранжев Вид на материала.Дължина на изделия от стомана и алуминиева сплав. Широчина на продукта 31 см / 12,20 инча. Височина на продукта 15 см/ 5,91 инча. 12 см / 4,72 инча Тегло.3,7 кг Нашите продукти са изработени от висококачествени материали, с помощта на японската технология и най-добрите компютърна обработка с цифрово-програмно управление, качеството се контролира строго стандарт на ISO9000, за да се гарантира отлични резултати и добро състояние при продължителна употреба, това е добро качество и замяна за някои атв Gokart.Уверете се, че тази подробност е подходящ за вашия мотоциклет, преди да поръчате.Болтове или гайки са включени в комплекта.Лесен за инсталиране, без инструкции за инсталиране.Ние бихме предположили, че детайлите са инсталирани професионалист.Бъдете сигурни в стабилността На инсталацията се препоръчва да се използва винт за закрепване.Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да се свържете с нас, ние ще бъдем щастливи да ви помогнем.Характеристики на продукта : Тип продукт : за Седалките и декоративните облицовки Височина на продукта : 0 инча Широчина на продукта : 0 инча Марка мотоциклет : за kawasaki Тегло на продукта : 3,7 кг и Дължина изделия : 0 инча Тип материал : алуминий Името на модела : за Kawasaki Z125/z125 Състояние : ново Номер на продукта : SEPP-RSK5-0015 Цветове : зелено, оранжево, титанов Подходящия вид на превозното средство : за Kawasaki Z125/z125 Вид на продукта : калъфи и декоративни Име молдинга : Заден амортисьор мотоциклет Количество : 1 бр Гаранция за качество : да.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини