• New
YOURCARE, Универсални Детски Чанти-втулки за колички, Зимни Изолирана Топли Втулки за колички, Влагозащитен Спален чувал за колички, колясочников, бебешки колички, Сто?

YOURCARE, Универсални Детски Чанти-втулки за колички, Зимни Изолирана Топли Втулки за колички, Влагозащитен Спален чувал за

Оценка на продукта:
BGN 5.73

Сума
В магазина

?? НАСЛАДЕТЕ се на ПЪТУВАНЕ на ОТКРИТО : Поръчайте нашите детски спални чували за количка, вие и вашето дете можете да излезем навън, за да се насладите на слънцето и да се докоснат до природатаДори в виелици, ледени бури и зимните студове това дава на бебето чувство на сигурност и любов, помагайки му да се спи на открито. ??МАТЕРИАЛ : Отвън - водонепроницаемое ветрозащитное полиэфирное влакна, вътре - мека и приятна за кожата плат от коралов руно.На обратната страна детски мешочков-овсянок такива малки нескользящие частици, които постоянно закрепляются на количка и няма лесно да се плъзга.Отговаря на стандарти за безопасност за деца, подходящи за продължителна употреба.Тази зима на топло чанта за новородени от овесени ядки предпазва децата от влага и студ. ?? Размер : 100 × 48 см /39,37 × 18,89 инча, подходящ и за момчета и момичета на възраст от 0 до 2 години и увеличаване на по-малко от 100 виж Конструкция какавида-пашкула, имитирующая утробата на майката. Обвивка на 360 градуса по периметъра прави детето по-спокойни.Спален чувал за детски колички, подходящи за 99 на сто от детски колички, люлка, детска количка, столче за кола, детски креватчета. ?? УНИВЕРСАЛЕН / лесен ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : калъф за краката отзад на количката има специален дизайн с безопасни клапана на стикери, които позволяват да закача детски спален чувал на всички колички с помощта на 3-точкови или 5-точкови колани за безопасност.Двустранен цип позволява на бебетата да извадят краката си от плочки за детска количка, да се движат свободно и не чувстват срам. ?? Най-ДОБРИТЕ подаръци за бебето : Този луксозен и комфортен спален чувал за детска количка - незаменим нещо за младите майки и татковци, а също така е чудесен подарък за рожден ден или Коледа на вашите приятели, които да имат дете.Нашите накладки за колички са снабдени с доживотна послепродажной подкрепа.Независимо от това, колко далеч сте, без значение от времето, ние бързо ще решим възникналите имате проблеми. натиснете "КУПИ СЕГА" и да се насладите на качеството от новата ни актуална зимни чанти за колички bunting bag!.Име на отдел : унисекс-бебе. ?? НАСЛАДЕТЕ се на ПЪТУВАНЕ на ОТКРИТО : Поръчайте нашите детски спални чували за количка, вие и вашето дете можете да излезем навън, за да се насладите на слънцето и да се докоснат до природата.Дори в виелици, ледени бури и зимните студове това дава на бебето чувство на сигурност и любов, помагайки му да се спи на открито. ??МАТЕРИАЛ : Отвън - водонепроницаемое ветрозащитное полиэфирное влакна, вътре - мека и приятна за кожата плат от коралов руно.На обратната страна детски мешочков-овсянок такива малки нескользящие частици, които постоянно закрепляются на количка и няма лесно да се плъзга.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини