• New
Оборудване запечатване Капак за микровълнова печка, Кухненски Термостойкая Прозрачна Штабелируемая Капак за сервиране Чинии, Поддържаща температура (Розов)

Оборудване запечатване Капак за микровълнова печка, Кухненски Термостойкая Прозрачна Штабелируемая Капак за сервиране Чинии,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Дизайн на дръжката : Тази капачка има дръжка отгоре, за да не могат да стигнат до покрива и не се притеснявал, че ръцете обожжутся параЛесен за почистване : Повърхността на капака, за да поддържа температурата гладко, лесно за почистване, с малко количество препарат за почистване на изплакване се получава чист.Многофункционалност : Тази прозрачен капак може да се използва за изолация, запазване на свежестта, защита от прах и загряване в микровълнова печка, както и в хладилника, за да се предотврати усукване.Прозрачна капачка : Прозрачна конструкция на капака позволява лесно да се следи за състоянието на продуктите във вътрешността и предотвратява загубата на вкус, когато се нагрее прекомерно.Материал ПП : Тази капачка за консервиране е изработена от материал PP, не съдържа вредни съставки, устойчиви на високи и ниски температури, можете да сте сигурни, че можете да я използвате. Прозрачна капачка : Прозрачна конструкция на капака позволява лесно да се следи за състоянието на продуктите във вътрешността и предотвратява загубата на вкус, когато се нагрее прекомерно. Дизайн на дръжката : Тази капачка има дръжка отгоре, за да не могат да стигнат до покрива и не се притеснявал, че ръцете обожжутся пара. Материал ПП : Тази капачка за консервиране е изработена от материал PP, не съдържа вредни съставки, устойчиви на високи и ниски температури, можете да сте сигурни, че можете да я използвате. Многофункционалност : Тази прозрачна капачка може да се използва за изолация, запазване на свежестта, защита от прах и затопляне в микровълнова фурна, може да се използва в хладилника, за да се предотврати образуването на нишки. Лесен за почистване : повърхността на капака, която поддържа температура, гладък и лесно за почистване, с малко количество препарат за почистване на изплакване се получава чист. Спецификация : Тип на продукта : оборудване запечатване капак за затопляне в микровълнова фурна Материал : полипропилен Тегло : прибл. 100 г / 3,5 грама Опаковъчен лист : 1 х оборудване запечатване капак за микровълнова отопление.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини