• New
Ръчна Метла за Разбиване, Мини Четка за китайския Чай от сервиза на кунг-фу обем 5.9 инча, Четка за Чаено тавата на Масата за Чайници, Чаши, Чаени Сервизов, кафе машини

Ръчна Метла за Разбиване, Мини Четка за китайския Чай от сервиза на кунг-фу обем 5.9 инча, Четка за Чаено тавата

Оценка на продукта:
BGN 6.00

Сума
В магазина

Висококачествена И устойчива : Тази четка за чай, изработен от висококачествена четка и медна тел, която е здрава, естествена и не замърсява околната среда и може да се използва в продължение на дълго времеГРИЖА за КАНА : Тази щеточку за приготвяне на чай може да се използва за грижа за вашите кана, придаващи му блясък и запазване на аромата и вкуса на чая.МЕКА И УДОБНА Мини четка за чай с дължина 5.9 инча е с подходящата дължина, мека и удобна щетину, която няма да навреди на чайному сервизу.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Подходящ за чайници, чаши, чаени тави, употребявани, кафе машини и т. Линия на края на дръжката ви позволява да се мотае метла за съхранение.Многоцелеви : Може да се използва като средство за почистване чаени тави, употребявани, чай сервизов, идеална четка за чайника, придающая на вашето чайнику блясък, подходящ за китайски чай сервизов, лесен за употреба.Висококачествена И устойчива : Тази четка за чай, изработен от висококачествена четка и медна тел, която е здрава, естествена и не замърсява околната среда и може да се използва в продължение на дълго време.ГРИЖА за КАНА : Тази щеточку за приготвяне на чай може да се използва за грижа за вашите кана, придаващи му блясък и запазване на аромата и вкуса на чая.МЕКА И УДОБНА Мини четка за чай с дължина 5.9 инча е с подходящата дължина, мека и удобна щетину, която няма да навреди на чайному сервизу.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Подходящ за чайници, чаши, чаени тави, употребявани, кафе машини и т. Линия на края на дръжката ви позволява да се мотае метла за съхранение.Многоцелеви : Може да се използва като средство за почистване чаени тави, употребявани, чай сервизов, идеална четка за чайника, придающая на вашето чайнику блясък, подходящ за китайски чай сервизов, лесен за употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : четка + плитка от медна тел на Употреба : Четка за почистване чаени аксесоари Обща дължина : прибл.9 инча Дължина на прът : прибл. 7 см / 2,8 инча Ширина на дъното : прибл.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
Brush + Copper Wire Braiding
Use:
Tea Accessory Cleaning Brush
Total Length:
Approx. 15cm / 5.9in
Rod Length:
Approx. 7cm / 2.8in
Bottom Width:
Approx. 10cm / 3.9in
Weight:
Approx. 35g / 1.2 oz
Package List:
1 x Tea Tray Brush:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Избор на купувачи

Новини