• New
Вязаный Зимен Творчески Зона, Топли Ръкавици за мобилни Устройства, Модни Дебели Ръкавици С Принтом Котка На Екрана на Телефона, Детски Ръкавици За Възрастни, Дамс?

Вязаный Зимен Творчески Зона, Топли Ръкавици за мобилни Устройства, Модни Дебели Ръкавици С Принтом Котка На Екрана на Телефона,

Оценка на продукта:
BGN 5.09

Сума
В магазина

100% Смес от полиестерМоля, обърнете внимание : За нашите продукти са ръчно изработени допуска отклонение в 1/2-1 инч от размерите, посочени в таблицата размери, ако има такъв този продукт.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, като на снимките.Тези зимни ръкавици лесно се поставят и свалят с ремъците, които е добре заключена.Идеално място за зимен отдих, като например каране на ски, сноуборд, колоездене и Други зимни дейности.Те са леки, издръжливи и дишащи, те са Лесни за изпълнение, без никакъв дискомфорт.Размер L : Дължина 28,5 см; Широчина 10 см; Средният пръст 9,5 см; идеален за жени или момчета на възраст 13-18 години. Вязаный зимен творчески зона, топли ръкавици за мобилни устройства, модни дебели ръкавици с изображение на котка на екрана на телефона, детски ръкавици за възрастни, дамски перчатки6. Забележка : Тази чифт ръкавици са подходящи за деца, вие можете да избирате в зависимост от размера на измерения може да има малка грешка, моля консултирайте се с реалната ситуация.Характеристики на продукта : Материал : трико 2. Мекият материал : crochet ръкавици са направени от акрилни влакна, изработени от токопроводящей прежда, мека и здрави, удобни в чорап, добра еластичност, ръцете няма да изглежда твърде здраво, лесно се поставят и свалят 4. Размер и фигура : Тези ръкавици за екрана са много гъвкави и подходящи за повечето малки деца; нашите ръкавици са красиви модели в 6 цвята, за да направи вашите ръце по-привлекательными5. Добър избор за подарък : Нашите дебели плетени калъф за ръкавици, подходящи за детски ръце по време на игрите в снега, на закрито или на открито, така че те са винаги топли и ги предпазват ръцете.Това са добри подаръци за рожден ден, студена зима, Коледа, Нова година и т., Дайте им топло подарък, който ще ви изненада по време на официални празници или по-студените дни Размер : 6 см /2.4 инча х 12 см /6,0 инча 1.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини