• New
DOITOOL 2 бр. Инструменти с Дюза за Полиране, Дърворезба, Шлифоване, Кабел, завъртащо се Длето, Вал, Цанга за Адаптер, Патронник за Wheelhead машини, Отвертка, Гъвкав Ключ, Чер?

DOITOOL 2 бр. Инструменти с Дюза за Полиране, Дърворезба, Шлифоване, Кабел, завъртащо се Длето, Вал, Цанга за Адаптер, Патронник

Оценка на продукта:
BGN 9.71

Сума
В магазина

Сплав и пластмасаУДЪЛЖИТЕЛ ОТВЕРТКА ГЪВКАВ -Гъвкав вал може свободно да се огъват на 360 градуса, лесно прониква в трудно достъпните места.ГЪВКАВ УДЪЛЖИТЕЛ на ВАЛА ТРЕНИРОВКИ -гайка от неръждаема стомана, с пластмасова дръжка шлайфане машина и пружина осигуряват безопасно използване.ГЪВКАВ ВАЛ - лесно се прикрепва към вращающемуся инструмент за секунди и лесно се отстранява.Вал превръща громоздкую електрическа месомелачка в гъвкава ръчна месомелачка.УДЪЛЖИТЕЛ-можете да Го използвате с комплекти за полиране, сверлами, зенковками, дискове с мек ръб, определени с камъни и шлифовальными кръгове и т. ГЪВКАВИ БОРМАШИНА-гъвкав удължител на вала тренировки Гъвкав вал може да бъде свободно огъване на 360 градуса, лесно прониква в трудно достъпните места.Отлично решение за работа в тесни пространства.Сплав и пластмаса.УДЪЛЖИТЕЛ ОТВЕРТКА ГЪВКАВ -Гъвкав вал може свободно да се огъват на 360 градуса, лесно прониква в трудно достъпните места.ГЪВКАВ УДЪЛЖИТЕЛ на ВАЛА ТРЕНИРОВКИ -гайка от неръждаема стомана, с пластмасова дръжка шлайфане машина и пружина осигуряват безопасно използване.ГЪВКАВ ВАЛ - лесно се прикрепва към вращающемуся инструмент за секунди и лесно се отстранява.Вал превръща громоздкую електрическа месомелачка в гъвкава ръчна месомелачка.УДЪЛЖИТЕЛ-можете да Го използвате с комплекти за полиране, сверлами, зенковками, дискове с мек ръб, определени с камъни и шлифовальными кръгове и т. ГЪВКАВИ БОРМАШИНА-гъвкав удължител на вала тренировки Гъвкав вал може да бъде свободно огъване на 360 градуса, лесно прониква в трудно достъпните места.Отлично решение за работа в тесни пространства.Съдържание на пакета 2 x Характеристики на flex вала - Лесно се прикрепва към вращающемуся инструмент за секунди и лесно се отстранява.Вал превръща громоздкую електрическа машина за шлифоване на гъвкава ръчно шлифоване машина с гъвкав удлинителем вала тренировки. - Размер : гъвкав вал 1. Титуляр тренировки и свързващо устройство са подходящи за пробиване.Чудесно за обикновени ръчни бормашини и электродрели, подходяща за електрическа wheelhead машини, бормашини, окачен мелници или гравировальной, wheelhead, полировальной машини и т. с гъвкав вал wheelhead машини. - Може да се използва с комплекта за полиране, сверлами, тел, четки, зенковками, откидными кръгове, определени с камъни и шлифовальными кръгове и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини