• New
Toyvian 1 Сензор за тегло на корпуса на тензодатчика Сензор за претегляне Модул усилвател Тензодатчика Модул Ad-конвертора Точност Ad-модул Сензор Hx711 Брой на батериите ?

Toyvian 1 Сензор за тегло на корпуса на тензодатчика Сензор за претегляне Модул усилвател Тензодатчика Модул Ad-конвертора Точност

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

ПОЛУМОСТОВОЙ сензор ДЕФОРМАЦИЯ на ПОВЪРХНОСТТА - този модул усилвател сензор за претегляне може да се използва като тежест на везни, кухненски везни, системи за управление на промишлен процес и така нататъкЦифров сензор тегло тензодатчика-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.ПРОМИШЛЕНИ СТАТИСТИЧЕСКА УРЕДИ - датчик за налягане на претеглянето HX711.СЕНЗОР за ТЕЖЕСТИ на ТЕНЗОДАТЧИКА - Датчик за налягане на модул усилвател на тегло HX711 АД.С ТЕГЛО ПОД ВИСОКО НАЛЯГАНЕ с НАПРЕЖЕНИЕ - Просто цифрово управление и сериен интерфейс : управление с помощта на щифтове, програмиране не се изисква.Пратката включва 1 комплект модул с тегло Сензор за претегляне с информация за продукти - Размер : 13x13x7,1 кг Сензор за тегло HX711 В модула се използва машина за висока точност A / D конвертор HX711, разработен специално за прецизни електронни везни - два аналогови канала за въвеждане-вътрешната интеграция на 128 програмируеми усилватели. Сензор за налягане HX711 - за висока точност на ниска цена модул интерфейс за вземане на проби.Модул на датчик барометрического налягане 5 см - Диапазон на работното напрежение : 5 v-10 Век Рекламен модул с тегло 1 кг искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Датчик за налягане за автоматичен монтаж-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. Датчик за налягане на претеглянето HX711 Входяща верига може да бъде конфигуриран на електрически мост (налягане на моста като тегло под налягане) Режим сензор е предназначен за прецизно и евтин предния край на модула за вземане на проби.Сензор за напрежение на натиск - Входяща верига могат да бъдат конфигурирани за режим електрически съветникът на сензора.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини