• New
Пластмасови спринцовки P-ABC 20 Pack 20 мл, Индивидуална опаковка, Използвани в Научни лаборатории За измерване, поливане, подхранва, за домашни животни, студенти по меди?

Пластмасови спринцовки P-ABC 20 Pack 20 мл, Индивидуална опаковка, Използвани в Научни лаборатории За измерване, поливане,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Качествен продукт : Продукт, опаковани индивидуално, хигиенично и удобно, секция спринцовка-тръба е прозрачна, да се чете лесно, буталото се намира в гъста контакт, добра херметичност, без отпадъциШироко приложение : Тези спринцовки са подходящи за лабораторни експерименти, за измерване на течности и им дозиране, за поливане на градината, производство на етерични масла, разделител духове, смазочни материали, грундове, занаяти, апликатор за лепене лепила, лабораторни експерименти, блясък за устни, със собствените си ръце и т. Високо качество : Спринцовка е изработен от полипропиленови пластмаса, сигурно и няма мирис, ясна скала за обзавеждане за измерване и дозиране на течности.Лесен за почистване : буталото може да се извади директно, а черна гума и може да се сваля за почистване.Черна гумена глава, покрита с медицински силиконово масло като смазочно масло, за да гарантира плавна работа на буталото.Ако оригиналното масло се отмиват след многократно използване, може да се добавят други масла, например зеленчуци, които са нанесени върху гумена глава, за да буталото работи гладко.Топло забележка : спринцовки са предназначени само за промишлени цели.Опаковката включва : пластмасови спринцовки 20x20 мл Характеристики на продукта : 1. Всеки келеш индивидуално запечатани, чист и гигиеничен. Лесно се простира и нажимается, каучук създава плътен печат без течове. Ясни градуировочные бележки позволяват да се контролира количеството на течности. Моющийся и за многократна употреба, лесно моющийся. Достатъчно количество, достатъчно за ежедневна употреба.Широко приложение : 1. Подходящ за промишлена употреба, на занаятчийското употреба, градинарство, хранене на домашни любимци и много други. Подходящ за дозиране на течности, доливки, отмеривания, поливане и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини