• New
Zerodeko 4 бр. Пръстен-Организаторите за Момичета, Показващи Стелажи за изложба на стоки за Декоративни Гривни, Тенис на Притежателя за Обеци-Кули, Стелаж за Магазин, Ак?

Zerodeko 4 бр. Пръстен-Организаторите за Момичета, Показващи Стелажи за изложба на стоки за Декоративни Гривни,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

акрилНАЧАЛНА СТОЙКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на обеци - Благодарение на разумни дизайн тя не отнеме твърде много място, което помага да се съхранява и показва бижута;.Рафт за обеци-Уникален и креативен дизайн по-красив и практичен, с по-добра стабилност. НОВОСТ, рафт за бижута-на нея може да се побере на повечето обици.Изискан дизайн, красиви и щедро демонстрира елегантна мода.СТОЙКА за демонстрация на обеци В магазина - ДЪРЖАЧ за висящи обеци : Елегантен държач за обеци и лесно се интегрира в различни предмети от домашния декор.ОКАЧЕН титуляр за обеци - Елегантен държач за обеци и лесно се интегрира в различни предмети от домашния декор.НАЧАЛНА СТОЙКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на обеци - Благодарение на разумни дизайн тя не отнеме твърде много място, което помага да се съхранява и показва бижута;.Рафт за обеци-Уникален и креативен дизайн по-красив и практичен, с по-добра стабилност. НОВОСТ, рафт за бижута-на нея може да се побере на повечето обици.Изискан дизайн, красиви и щедро демонстрира елегантна мода.СТОЙКА за демонстрация на обеци В магазина - ДЪРЖАЧ за висящи обеци : Елегантен държач за обеци и лесно се интегрира в различни предмети от домашния декор.ОКАЧЕН титуляр за обеци - Елегантен държач за обеци и лесно се интегрира в различни предмети от домашния декор.Съдържание на пакета 4 x рафтове за съхранение Характеристики -Продуктът е произведен от висококачествени материали, отличава се с издръжливост и по-стойка с текстурным орнаменти. -Материал : Акрилна пластмаса поставка за обеци -Цвят : бял Домашна поставка за обеци -Размер : 20,00 X14,00 X7,50 см / 7,86 X5,50 X2 титуляр за обици. -Благодарение на разумния дизайн, дизайн, тя няма да отнеме твърде много място, което помага да се съхранява и показва поставка за бижута. -Уникален дизайн на форма на короната за момичета е по-деликатен, че може да играе много добър декоративен ефект на витрината на един магазин ушни игли. -Продуктът помага изберете и подредите вашите най-ценни бижута и аксесоари за багажник за обеци.

Основни свойства

Избор на купувачи

Комплект слънчеви Панели на 2 елемента от 2 Вата 6, Преносима Монокристаллическая Соларен Панел с Висока Ефективност на Преобразуване

BGN 4.70

Висококачествени материали : слънчеви панели, изработени от висококачествен силикон и пластмасаводоус

Новини