• New
PSGGARY 10 бр Пластмасова Пръчка за торта, Бели Пръчици за Торта, Пръти За няколко нива дизайн Торта, Поддържащи Пръти, използвани За Подреждане на тортата, Диаметър 0,4 и?

PSGGARY 10 бр Пластмасова Пръчка за торта, Бели Пръчици за Торта, Пръти За няколко нива дизайн Торта, Поддържащи Пръти,

Оценка на продукта:
BGN 3.47

Сума
В магазина

【 Удобно 】 Тези пластмасови контакти за тортата са предназначени за това да се споделят подреждане на тортата и да създадете илюзията за парения, ще придадат на вашия торту още повече чар 【Материал премиум-клас】 Тези контакти за тортата са изработени от висококачествена пластмаса, устойчив, с гладка повърхност, по-лесно се режат, от дървени пръчици за торта. 【 Добро качество 】 Пластмаса е по-стегната и по-добре, тези сламки за тортата да е достатъчно здрава, за да поддържа подредени торти.Контакти за торти с нива са предназначени за подкрепа на сгънати торти. 【Удобно използването на 】 Просто вградени в нива като пръчки-вещества, достатъчно силни, за да издържат на голям теглото на мулти-диференцирани торти, тези пластмасови пръти-контакти, поставени в повечето бели разделителни плочи, с изключение на високо ниво. 【Подходящ размер】 пластмасови пръти, използвани за вещества имат диаметър от 0,4 инча, дължина 12 сантиметра, достатъчно здрава, за да поддържа вашите торти. 【 Удобно 】 Тези пластмасови контакти за тортата са предназначени за това да се споделят подреждане на тортата и да създадете илюзията за парения, ще придадат на вашия торту още повече чар. 【Материал премиум-клас】 Тези контакти за тортата са изработени от висококачествена пластмаса, устойчив, с гладка повърхност, по-лесно се режат, от дървени пръчици за торта. 【 Добро качество 】 Пластмаса е по-стегната и по-добре, тези сламки за тортата да е достатъчно здрава, за да поддържа подредени торти.Контакти за торти с нива са предназначени за подкрепа на сгънати торти. 【Удобно използването на 】 Просто вградени в нива като пръчки-вещества, достатъчно силни, за да издържат на голям теглото на мулти-диференцирани торти, тези пластмасови пръти-контакти, поставени в повечето бели разделителни плочи, с изключение на високо ниво. 【Подходящ размер】 пластмасови пръти, използвани за вещества имат диаметър от 0,4 инча, дължина 12 сантиметра, достатъчно здрава, за да поддържа вашите торти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Комплект тенджери за готвене Комплект тенджери за супа-Тиган, тенджера за мляко, Чугун Китайски комплект от 3 теми с капак, Кухненски

BGN 2.00

Изработен от тънък железен материал, бързо теплопередача и равномерно загряване представете стъклен к�

Новини