• New
Окачен лампа SILMOIRAN с подключаемым 15-футовым Тъкани кабел и ключ, Селски Окачен лампа със Стъклен Абажуром, Винтажное Бронзова Подвесное осветление за Кухня, Остров?

Окачен лампа SILMOIRAN с подключаемым 15-футовым Тъкани кабел и ключ, Селски Окачен лампа със Стъклен Абажуром, Винтажное Бронзова

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Здрав сплетен кабел】-Благодарение на 15-футовому плетеному веригата този висящ лампа е идеално за партита или дейности на откритоРазстояние между switch и приставка адаптер е 3,2 метра. 【Включете стандарт UL】 Щепсел и на тел този подвесного лампа отговарят на стандарта UL, който е съвместим с американски стената контакти /гнезда. 【Регулируема височина】-Височина на този монтаж на таван на осветителното тяло може да се регулира, осигуряването на опорна точка (не е включена в комплекта), за да можете да създадете свой собствен стил на оформяне. 【Лесна инсталация】-Задайте съвместима лампа с нажежаема жичка с жак E26 или E27 или галогенную лампа (не повече от 40 Вата), след това включете го директно, като се използва ключ, за да включите или изключите лампата swag. Забележка : електрически крушки в комплект не са включени.Препоръчителният размер на помещението : 8-12 кв. 【Ретро дизайн с класически текстура】-Мед титуляр за осветителни тела Edison и овална стъклена лампа създават лампа в селски стил ретро. Подходящото осветление за навес, фермерска къща, коридор, кухненски остров, бар-шкафове, трапезария или спалня. 【Здрав сплетен кабел】-Благодарение на 15-футовому плетеному веригата този висящ лампа е идеално за партита или дейности на открито.Разстояние между switch и приставка адаптер е 3,2 метра. 【Включете стандарт UL】 Щепсел и на тел този подвесного лампа отговарят на стандарта UL, който е съвместим с американски стената контакти /гнезда. 【Регулируема височина】-Височина на този монтаж на таван на осветителното тяло може да се регулира, осигуряването на опорна точка (не е включена в комплекта), за да можете да създадете свой собствен стил на оформяне. 【Лесна инсталация】-Задайте съвместима лампа с нажежаема жичка с жак E26 или E27 или галогенную лампа (не повече от 40 Вата), след това включете го директно, като се използва ключ, за да включите или изключите лампата swag. Забележка : електрически крушки в комплект не са включени.Препоръчителният размер на помещението : 8-12 кв.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини