• New
Вентилатор за камина UZOURI, Домакински Вентилатор за комин, Смукателна машина за комин на покрива с Мощност 120 W, Вентилатор за абсорбатори нафта за отопление отоплен?

Вентилатор за камина UZOURI, Домакински Вентилатор за комин, Смукателна машина за комин на покрива с Мощност

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

★ Забележка -Работно напрежение на устройството е 190-230 В (напрежение -120, ние ще разполагат преобразувател на напрежение), диаметър на комина 16-25 см, а фен на качулки на комина се използва чрез изоставяне двата края на проводник за свързване към източник на захранване ★ НАНЕСЕТЕ ВЪРХУ - Това е много подходящ за аксесоари за камина.Фен на качулки от комина създава качулки и спомага за бързото освобождаване на дим, за да се предотврати безпрепятствено излизане на дим от комина, поради лошо състояние на комина.Дим не само бързо се оттича, но и притежава отлична производителност. ★ ЗАБЕЛЕЖКА - В битовия камината се използва вентилатор с принудително тракшън, и температура на изход не трябва да превишава 60 градуса.В противен случай вентилатор с принудително теглене ще се повреди.Свържете захранващия кабел с медна тел, не по-малко от 0,5 квадратно сечение. ★ ЛИПСАТА на ШУМ - Една от най-честите оплаквания, когато става въпрос за мощни охлаждащи вентиляторах, е, че те произвеждат много шум.За щастие, нашият осцилиращ вентилатор осигурява тиха работа, така че не трябва да правят компромис, когато става въпрос за уюта на вашия дом. ★ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Много тих, подходящ за повечето видове камини и не изисква професионални техници за монтаж.Решете проблема с задымлением С помощта на изпускателната камини, фурни за пица, печки на дърва - най-широко използван и признат дымоудалителя в системи за отстраняване дим.Това антифриз, защита от замръзване, защита от висока температура, антикорозионна защита, антикорозионна защита от ръжда и устойчивост.Тези вентилатори са предназначени специално за приложения, където са изключително важни за ефективна работа, ниска консумация на енергия, с променлива скорост на въртене и компактен дизайн.Тези вентилатори трябва да бъдат монтирани в края на място твердотопливного комин или дим система и може да се монтира върху каменни или метални дымоходах.Дымоходный фен е предназначена за използване там, където температурата на димните газове не надвишава 575 ° F при периодично работа и 482 ° F при непрекъсната.

Основни свойства

Product name:
Electric Draft Inducing Fan
Voltage:
190-( -120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Installation method:
Very simple
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect.:
Scope of delivery:
1 * induced draft fan

Избор на купувачи

Новини