• New
Zcargel Авто високо напрежение Скоба За Тел, Клещи За Свещи Инструмент За Премахване на Кабели За Свещи високо напрежение Инструмент За Премахване на Кабела на Цилинд?

Zcargel Авто високо напрежение Скоба За Тел, Клещи За Свещи Инструмент За Премахване на Кабели За Свещи високо напрежение

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Материал : корпус клещи изработени от въглеродна стомана, която ще гарантира максимална дълготрайност и здравинаФункция : използва се за изключване високо напрежение кабели на свещите, смяна на свещи и ремонт на автомобили.Ергономична дръжка : по-дълготрайна защита благодарение на екологично чиста плъзгане гумена дръжка.Приложение : клещи правилно се поставят на накрайници на кабели на свещите за наконечниках с топлинна втулками, които се срещат на някои двигатели.Пакетът включва : 1 x Клещи.Параметри : Материал : въглеродна стомана + каучукцвет : син Размер на елемента : конкретен размер, както е показано на снимката нето Тегло : около 280 г Опаковката включва : 1 х клещи Забележка : 1. Цвят : поради разлика между телевизор и осветление цвят на този на продукта може да се различават малко от изображението. За размер : Размер на изцяло е изработен ръчно, моля, променете на 1-2 см в съответствие с различните методи на измерване.Задоволително обслужване : Ако има някакви проблеми с качеството или увреждане на опаковката, не можете да използвате продукта, можете да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Основни свойства

Material:
carbon steel + rubber
Color:
blue
Item size:
specific size as picture shown
Net weight:
approx.280g
Package includes:
1 x Pliers:
Note:
1. About Color:
Due to the difference between the screen and the light, the color of this item may be slightly different from the picture.
2. About the size:
The size is completely handmade, please change 1-2cm according to different measurement methods.
Satisfactory service:
If there is any quality problem or damage to the package, you can not use the product, you can contact us, we will reply to you as soon as possible, please rest assured to buy. Thanks!

Избор на купувачи

Новини