• New
GemZono 6 опаковки Комплекти за рисуване диаманти за възрастни и деца DIY 5D Диамантена Художествена боя с Кръгли Диаманти, Пълна Тренировка, Декор на Цветя Градина, Комп?

GemZono 6 опаковки Комплекти за рисуване диаманти за възрастни и деца DIY 5D Диамантена Художествена боя с Кръгли Диаманти,

Оценка на продукта:
BGN 12.66

Сума
В магазина

【Комплекти за рисуване кръгли диаманти】 5 D Кръгли диамантени бита в опаковка с етикет, 1 дръжка за размазывания диаманти, 1 восък за избор на диаманти дръжка за размазывания и 1 тава за настаняване на диаманти по 18 парчета в алмазную точка Пенливи разнообразни, висококачествени акрилни диаманти, цветни и ярки! 【Лесно управление】Рисунки с диаманти и символи върху платно HD ясни и лесни за четене, можете лесно да завърши на картината в съответствие с мерките, можете да получите около 30% повече мъниста от всеки цвят, за да се предотврати недостиг на диаманти.Тренировка лесно е залепен до над платното, а диамантът е добре пази и не пада. 【През цялата дизайн диамант стенопис с пълна дрелью】 : Пълна тренировка означава, че всички модели са покрити с диаманти.Комплекти за бродерия с диаманти за възрастни и деца кръгли.Това прави готови бродерии диамант модел е по-блестящи и обемни. 【Добави на шега в живота】 : Комплект за бродиране 5 D диаманти със собствените си ръце е много лесен за производство и ще се превърне в отлична играчка за деца, която ще подобри практическите им способности и ще се развива търпението.Диамантена художествена бродерия Е и най-добрият избор за по-възрастните, тя може да ви накара да се чувстват спокойни, както и че това е най-добрият избор, за да убие времето.Бродирани с диаманти картини също могат да се използват като празнични подаръци за семейството и приятелите. 【Най-добрият подарък и арт Декор за Дома】Това е набор от готови инструменти за самостоятелно приготвяне.Можете да било идеално да го използвате за подарък за нов дом, подарък за рожден ден, подарък за Деня на благодарността, коледа, коледни подаръци.Готовата картина със скъпоценни камъни, можете да поставите в рамка и са украса на всяко помещение, такъв като спалня, хол, офис, нощно шкафче, кухненски бокс и т., че може да добавите по-забавно в живота си. 【Следпродажбено обслужване】 : Ние сме специализирани в производството на диамантени картини в продължение на много години, и ние винаги използваме най-добрите материали в индустрията.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини