• New
DWK Deathly Удоволствия Декоративни Поставки за напитки под формата на Готически на Черепа|, Определени абсорбираща на каботажните за напитки от 4 теми с притежателя | д?

DWK Deathly Удоволствия Декоративни Поставки за напитки под формата на Готически на Черепа|, Определени абсорбираща

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

?ПРЕГЛЕД : В наши дни е толкова трудно да се намери готически декор, особено за вашия домашен бар или журнального масаТози комплект е подходящ за всеки любител на черепи или само на тъмно. В него има отворена корона във формата на черепа и 4 абсорбиращи напитки влакчета.Комплект от 5 за предмети, 1 държач и 4 е невероятно ужасни влакчета. ?КАЧЕСТВО : Разработено със собствени сили, нашите водещи дизайнери, произведени от качествени полирезина и доведена до съвършенство ръчно рисувани.Да се радвате на страхотно качество на този продукт. ?РАЗМЕР : тези влакчета размер на 5 пълни см са идеални за защита на бюрото си и покажете вашата любов към необичайни предмети. ?ПОДАРЪК : НИЕ всички имаме познати темноволосая приятелка, която се облича в черно, дори през лятото.Това е идеален подарък за тях.Това ще бъде зловещо страхотен подарък за нов дом. ?МАРКА : DWK се стреми да създаде качествени стоки за вашия дом разгледайте нашият богат каталог, за да намерите по-добри стоки от DWK.

Основни свойства

Избор на купувачи

MtsDJSKF/ Дамски Однотонная Тениска, Дамска Свободна Риза с принтом Отпред и отзад, Ежедневни риза размер Оверсайз за мама, Технологичная

BGN 25.10

95% полиестер, 5% ликра Стандартна доставка : 712 дни; Експресна : 35 дни.Доставка в рамките на 24 часа.Произвед�

Новини